Vše začalo tím, že manželka chtěla svého chotě překvapit, a tak přišla domů o něco dříve. Už u dveří začínala mít pocit, že něco není v pořádku. Na rohožce totiž ležely cizí dámské boty. Vtrhla tedy dovnitř a nestačila se divit. Muže načapala přímo in flagranti, jak si to na gauči rozdává s mladší milenkou (24).

„Není to, jak to vypadá, nic spolu nemáme,“ vykrucoval se po vzoru filmových nevěrníků manžel, ale žena mu na lep nesedla a naopak se pěkně vytočila. Dívku, která si přes sebe stačila přehodit jen modrou deku, začala s křikem honit po bytě, dokud ji nedohnala do kouta u vchodových dveří. Tam z ní přikrývku nemilosrdně strhla a vyhnala ji ven z bytu. Navíc si celý svůj amok natočila na mobil.

Záletník ovšem svou milenku v nouzi dlouho nenechal a na chodbu jí hodil spodní prádlo, oblečení a posléze i kabelku. Mobilní telefon pak dívce poslal po zemi. Není jasné, zda se manželská dvojice nakonec usmířila či ne, ovšem největší ostudu si uřízla právě dívka, jejíž záběry se rychle rozšířily po internetu. Prý utrpěla její pověst. O tom však silně pochybuje zostuzená manželka, která vše okomentovala pouze slovy: „Je to nechutná ku*va!“

 

Fotogalerie
9 fotografií