Claus Jørstad (45) z norského města Alta má prostě neuvěřitelnou smůlu. Nejprve si poranil koleno a kvůli tomu si musel do sprchového koutu koupit stoličku, na níž by si mohl sednout a nenamáhat tak zbytečně nohu během koupání. Jenže nevybral zrovna nejlépe, a tak netrvalo dlouho a další trapas byl na světě.

V jednom z otvorů na červené židličce Marius z IKEA se mu zaseklo varle. Působením horké vody se zvětšilo a jednoduše nešlo ven. „Seděl jsem, a když jsem si všiml nehody, ohnul jsem se dolů, abych se podíval, co se k**va stalo, uvědomil jsem si, že jsem uvízl,“ popsal své zoufalství pro MailOnline a dodal: „Nemohl jsem se dop***le hejbat. Představte si naštvaného Ira, jak má nehodu a v jednom kuse nadává.“

Ve sprše zůstal Claus uvězněný několik hodin. Jemu zřejmě připadaly jako ty nejdelší v jeho životě. Voda mezitím vychladla a on se postupně začal klepat zimou. Protože už byl zoufalý, rozhodl se pro riskantní čin. Natáhl se pro fén, aby se jím trochu zahřál. V tu chvíli mu ani nedošlo, že by se mohl zabít elektrickým proudem.

Právě, když se ale snažil vzít do ruky fén, došlo mu, že je zase volný. Jeho nepříjemný problém zřejmě vyřešila právě chladná voda, díky které se jeho genitálie zase trochu smrskly a vyklouzly. „Ta voda byla ledová. Dokonce ještě trochu víc než úsměv mé tchyně, když jsem si vzal její dceru,“ může už teď vtipkovat fotograf a otec tří dětí.

Svůj smysl pro humor ostatně dokázal i humorným příspěvkem na facebookové stránce švédského nábytkářského gigantu. Aby nikoho neurazil, nezveřejnil přímo fotky svého mužství, a navíc mu ve svém vyprávění určil i vtipné přezdívky. Penis dostal titul kapitána a varlata pro změnu přízvisko „dva námořníci“.

Příběh o jeho osvobození ze židličky likeovaly a sdílely desetitisíce lidí a Claus se dokonce dočkal i vtípku přímo od zaměstnanců známého obchodu. „Doporučujeme, abyste si stoličku vyndal ze sprchy… nebo si na ni příště sedněte ve správné uniformě. Pokud se rozhodnete ji ve sprše nechat, ujistěte se, že jste na další mořský výlet vhodně oblečený,“ stříleli si z Nora pracovníci IKEA.

Jørstad už ale nechtěl nechat nic náhodě a rozhodl se pro svérázné řešení. Jak dokazuje jeho další obrázkový příspěvek ze sociálních sítí, na židli si jednoduše položil žínku, kterou zakryl nebezpečné otvory. Žínku navíc zdobí postavička orangutana, kterému prý muž přezdívá „fantorangen“, což by se z norštiny dalo volně přeložit jako „ptákogutan“.

Fotogalerie
7 fotografií