Svět videí na internetu a hlavně serveru YouTube, který vznikl v roce 2005, dnes ovládají hlavně mladí youtubeři. Tedy lidé, kteří točí různá videa a zveřejňují je online. Honí se za odběrateli jako slepice za flusem a rozhodně se nebojí šokovat.

A tak vzniklo  další video, které splnilo svůj účel. Podílelo se na něm hned několik známých jmen z YouTube, která dnešní děti tolik obdivují a mají je za vzory. Scéna je vyloženě groteskní. Nechybí svalovec, šprt, třídní kráska nebo podivný chlapec v khaki oblečení se samopalem v ruce.

YouTuber PJay vydal videoklip s příhodným názvem Učitel na konci prázdnin. Společně s ostatními zde paroduje školský systém. Zpívá hlavně o tom, jak bychom se místo studia měli raději naučit vydělávat peníze a balit krásné slečny. Do taktu mu přitom tančí tři krásky v minišatičkách.

Načasování i téma se prostě trefilo, protože video má po pár dnech už skoro půl milionu zhlédnutí. A to je nebývalé. Důvodem nemusí ale být vyloženě chytlavost písně jako spíš fakt, že všichni youtubeři z videa ho nasdíleli na svých sociálních sítích, kde mají statisíce věrných fanoušků. Díky tomu je jenom otázkou času, kdy video přesáhne první milion.

Fotogalerie
24 fotografií