Sinon Loresca má stovky tisíc sledujících na Instagramu a Facebooku a hojně přidává vtipné fotky a videa, která vždy dosahují milionů zhlédnutí. Jeho video k Miss Universe se ale stalo virálním hitem během několika málo dní.

V neděli se konalo finále soutěže a Sinon, jako velký fanda miss Filipíny, která se o korunku nejkrásnější ženy vesmíru ucházela, uveřejnil svoje catwalk video, aby ji v klání podpořil. Na něm je zachycen pouze v plavkách a vysokých, deseticentimetrových podpatcích, jak jde po ulici a bezchybně se vlní do rytmu hudby. Přidá i pár modelingových otoček a póz, aby vynikla jeho postava.

Video
Video se připravuje ...

Sinon Loresca a jeho video, které trhá rekordy Facebook

Na vysokých botách ani jednou nezaváhá a vypadá to, že se v nich snad narodil. V druhém videu přidá ještě taneček, populární twerking, který mu jde stejně dobře jako modelkovská chůze. Za pouhé čtyři dny od nahrání videa už ho na různých sociálních sítích vidělo bezmála dvacet milionů lidí a další přibývají každou hodinou. Na úspěšné video Sinon navázal ještě jedním, ve kterém má na sobě dlouhou róbu a korunku, jde po ulici opět na vysokých podpatcích a mává. Tuhle parodii nazval jako „První vycházka Miss Universe.“ 

Fotogalerie
7 fotografií