Profesor Robert Kelly, expert na korejskou politiku, v televizi mluvil o obžalobě jihokorejského prezidenta Park Geun-hye. Podle všeho se ale v pokoji, odkud živě debatoval s moderátorem, zapomněl zamknout.

Nejprve se otevřou dveře a dovnitř zcela bezstarostně vchází – nebo spíš doslova napochoduje – jeho dcerka v zářivě žluté mikině. Kellyho pohled sjede k rohu obrazovky, kde zcela jistě vidí celou scénu v okénku s videem stejně jako jeho diváci. Když dcerka dojde až ke stolu, snaží se ji poslepu odstrčit.

Jako by to nestačilo, do pokoje v dětském chodítku vjíždí i další děcko. Holčička mezitím usedá na postel, která je chytře obložena knihami, aby imitovala stůl. V tu chvíli do pokoje vbíhá Kellyho manželka, která děti očividně neuhlídala.

Děcka popadne a co nejrychleji je z pokoje vypakuje. V záběru se pak mihne ještě jednou, když se nenápadně snaží opět zavřít dveře. Rozhovor pokračuje ještě chvilku, u konce se profesor dokonce ptá, jak pravděpodobné je, že se video stane virálním.

Video získalo během několika hodin tisíce zhlédnutí a z profesora Kellyho a jeho dětí udělalo internetovou celebritu. Podle vyjádření Kellyho matky si děti patrně myslely, že tatínek má na Skypu babičku s dědečkem, jak tomu často bývá. Těsně vedle...

Fotogalerie
6 fotografií