Jestli je Kotlár Security s.r.o. skutečnou společností, nebo se jedná o propracovanou recesi, není v tuto chvíli jasné. Žijme však ve světě, kdy ano. Slovenský Vin Diesel, jak se hoře svalů na internetu již přezdívá, se postaral o jeden z nejlepších letošních virálů vůbec. A je to taková sranda, že to není snad ani možné.

První promo video, které mělo sloužit jako reklama, je natočeno na mobil v rozlišení málo x ještě méně pixelů. Kotlár se zlatým křížem na krku a pistolí v ruce je na něm tak kostičkovaný, že vypadá jako z lega. Navíc mu není skoro rozumět, co říká. „Jestli budete mít problém nebo jakýkoliv extrémní zážitek, zavolejte,“ mumlá svalovec na videu odpovídajícím roku 2005.

Další propagace Kotlár Security s.r.o. proběhla prostřednictvím hip-hopového hudebního videa, na kterém má majitel bezpečnostní agentury po boku své kumpány a v ruce kalašnikov. A samozřejmě sám rapuje. Video je extrémně amatérské, což ale neznamená, že musí být hned zinscenované. Prosadit se na Slovensku jako ochranka není žádný med.

Ať už je ale Kotlár Security s.r.o. realita, nebo jenom povedený vtip, o slovenský virál roku 2017 je nejspíš již postaráno. Mr. Kotlár ví, jak zaujmout, a možná se mu už kšefty hrnou. Jestli svalovci a jeho romské bandě jde ochrana objektů tak jako rapování a vystupování na Facebooku, jsou to profíci. A o legraci je postaráno.

Fotogalerie
17 fotografií