Umělecká nahota, překrásné poprsí a vyzývavý pohled. Co může být na snímcích někdejší Miss Severního Irska a modelky Joanne Salley (32) špatného? Nic, pokud by se svůdná Joanne, která nyní pracuje jako učitelka umění na prominentní škole, nenechala vyfotit kolegyní ve školní knihovně!

Paměťová karta s odvážnými snímky kantorky navíc zůstala ležet ve školním fotoateliéru, kde ji našel jeden z jejích studentů, který si tajemství nenechal pro sebe a fotky umístil na internet.

Schovala se před světem

Joanne se v den, kdy skandál propukl, sebrala a s ostudou utekla ze školy v Middlesexu. Teď se prý obává, že přijde o místo. I kdyby se ale vrátila, studenti se na ni už nikdy nebudou dívat stejnýma očima. Svou autoritu a respekt u pubertálních žáčků nejspíš odhodila zároveň se svršky.

Ředitelství prestižní školy už vyzvalo své žáky, aby snímky učitelky vymazali z mobilů a počítačů. Nikdo ale nevěří tomu, že by se studenti k něčemu takovému uchýlili. Pokud se učitelka do školy vrátí, jistě se může těšit na větší účast tatínků svých studentů na rodičovských schůzkách.

Fotogalerie
3 fotografie