Ano, pět ručně balených doutníků Vincello Cubano teď v akci nabízí e-shop Sleviště.cz za pouhých 299 korun! To je méně, než 60 Kč za jeden a věřte, že za takovou cenu je nekoupíte, ani kdybyste odletěli do Havany. Akce je ale časově omezená, takže žádný pravý labužník by neměl váhat! Tyto doutníky jsou dováženy přímo z Kuby. Mají příjemné aroma, tabák je středně silný. Jde o typ doutníků Robusto, siných 19 mm a dlouhých 125 mm.

Luxusní doutníky Vincello Cubano teď pořídíte za cenu nižžší, než 60 korun za kus!
Autor: sleviste.cz

Doutníky s třísetletou tradicí

Firmu, vyrábějící tyto doutníky, založil v roce 1730 kubánský obchodník Vincello původně jako domácí výrobnu doutníků pro vlastní potřebu. Rodinný podnik se však záhy stal uznávanou značkou dodávající kvalitní doutníky mezi společenskou smetánku. Značka přetrvala i slabší časy a do dneška si zachovává hodnoty domácké výroby. Dnes už v pořadí pátý Carlos Vincello dohlíží na kvalitu, postupy výroby a tradici.

Doutníky řady Vincello Cubano zařazované mezi havana se stále ručně balí
Autor: sleviste.cz

Doutníky řady Vincello Cubano zařazované mezi havana se vyznačují příjemným aromatem, střední silou a tradicí ručního balení. Kubánská semena a tabák zrající pod karibským sluncem jsou zárukou kvality.