To v tom lepším případě - může se taky stát, že rovnou uteče. Pokud tedy chcete být in, pak je třeba mít na sobě kromě luxusních svršků také kvalitní značkové spodní prádlo. Pokud si pořídíte prostřednictvím internetového portálu Do-pradla.cz, pak vás tato investice bude stát jen pár korun. Pro inspiraci jsme pro vás vybrali několik modelů…

Buďte in v triku Hector

Triko Hector
Autor: do-pradla.cz
Pánské pohodlné triko Hektor s krátkým rukávem a kulatým výstřihem v módním proužku.Trika jsou vyrobeny z jemné elastické viskózy,připomínající krep,díky kterému si zachová svou barevnost a vzhled i po mnohonásobném vyprání. Vhodná kombinace s boxerkami nebo slipy Hector.

Dolce&Gabbana se chytíte vždycky!

Nátělník DG11942OME95
Autor: do-pradla.cz
Atraktivní a pohodlný nátělník z produktové řady Dolce&Gabbana, který si také můžete objednat v e-shopu Do-pradla.cz,  je vyroben z příjemné bavlny, která je zárukou pohodlného nošení. Výstřih má do tvaru "U". Vpředu je potisk značky Dolce&Gabbana. Součástí tílka je dárkový sáček, vyrobený z bavlny s nápisem značky. Limitovaná série.

Erotickým kompletem Guerrero ji určitě překvapíte

Komplet Guerrero
Autor: do-pradla.cz
Pánové, potěšte svou drahou polovičku a překvapte ji luxusním erotickým prádlem. I to v e-shopu Do-pradla.cz koupíte za luxusní cenu. Jako například komplet Guerrero, který je tvořen boxerkami a tílkem z husté průhledné elastické síťky.

Tílko má ve výstřihu naznačené roztržení, které odhaluje kus hrudi. Boxerky jsou na širší gumu, na kterou se upíná speciální zapínání na suchý zip – milostným radovánkám se tak můžete věnovat, aniž by bylo potřeba boxerky svlékat či stahovat.