Tak věhlasné značky, jako je Armani, Hilfiger, La Martina a mnoho dalších nepatří opravdu mezi nejlacinější. Nu však proto je také světové celebrity nosí… Ale proč nevyužít limitované nabídky e-shopu Italiedoskrine.cz, který nabízí totéž, ale  i s více než 50% slevou? Jenže pozor, tuto jedinečnou příležitost máte jen do konce tohoto týdne!

Armani, klasika, která nikdy neomrzí

Oblečení Armani si oblíbili zejména podnikatelé či různé celebrity. My však zastáváme názor, že takovou značku si zaslouží nosit mnohem širší publikum, proto jsme připravili limitovanou akční nabídku, díky které se můžete obléci do Armani i vy! Přesvědčte se sami!

Kompletní nabídka Armani k prohlédnutí zde.

Armani - košile, trička, mikiny - top ceny v limitované akční nabídce Italiedoskrine.cz
Autor: Italiedoskrine.cz

Tommy Hilfiger - ležérní elegance sluší všem

Thomas Jacob Hilfiger sice zažil při svých prvních krocích na poli módy neblahé začátky, ty jej ale nakonec vynesly až na výsluní, na jejímž konci byl prodej Tommy Hilfiger Corporation za 1,6 miliardy dolarů. Tommy Hilfiger musel již v roce 1969 zavřít kvůli smolné marketingové strategii svůj první obchod, což jej ale neodradilo od další práce a snů, založit si vlastní značku.

Tommy Hilfiger je brand, který osloví širokou veřejnost. Nabízí sportovně elegantní módu hodící se ke každé příležitosti. Jeho polo trička jsou vyhlášená, košile s nápaditými vzory a skvělým střihem legendární.

Tommy Hilfiger - košile, zimní bundy za bezkonkurenční ceny s dopravou zdarma jen 7 dní
Autor: Italiedoskrine.cz

La Martina, luxusní sportovní značka

Můžeme bez nadsázky napsat, že La Martina je takový Ralph Lauren v italském kabátě. Stejně jako americký Ralph Lauren, i La Martina miluje polo, které se mimojiné snaží již od roku 1996 prosadit jako olympijský sport. Zejména polo trička s límečkem La Martina jsou naprosto fascinující. Na první pohled z nich čiší luxus a elegance. Trika jsou zpracovány tak, aby oslovily mladší i starší generaci. Výběr kvalitních látek, mistrovské šití a decentní barvy dělají ze značky La Martina hráče první ligy.

Vyzkoušejte značku La Martina i vy! Kompletní nabídku si prohlédnete zde.
La Martina - italská krása, polo trička, košile za polovinu ceny
Autor: Italiedoskrine.cz