Chce to jen trošku fantazie. A pokud se jí vám právě nedostává, tak jednoduše nahlédněte na portál Sleviště.cz. Tady potom zadejte do vyhledávače heslo „Valentyn“ a nebudete se stačit divit.

Užijte si Valentýna třeba v luxusním hotelu v Mariánských Lázních.
Autor: sleviste.cz
Soukromá rada: Nedávejte z té bohaté nabídky své drahé vybrat. Jednak by si mohla myslet, že na ni chcete šetřit, protože na Slevišti.cz získáte luxusní dárky i pobyty často i 80% slevou, nu a potom – chcete si přec užít oba, ne?

Náš tip: Valentýnský pobyt pro dva v Mariánských Lázních

Co takhle třeba zábal ze šampaňského a růží pro vaši lásku? K tomu následně samozřejmě romantická valentýnská večeře při svíčkách u stolu, ozdobeného okvětními lístky… A navrch spousta dalších wellness služeb.

Luxusní pokoje jsou vbaveny zcela nadstandardně
Autor: sleviste.cz
To všechno navíc v luxusním hotelu Morris přímo v centru Mariánských Lázní. Že byste museli kvůli takovéto oslavě Valentýna snad vyloupit banku? Ale kdepak, třídenní valentýnský pobyt pro dva se vším všudy teď pořídíte na Slevišti.cz o 58% levněji, tedy pouze za 4 390 korun. A pozor, takovýchto pobytů včetně výletu do Benátek nebo do dalších proslulých míst najdete na Slevišti.cz rovnou na desítky!