Zrod americké oděvní legendy Abercrombie

Společnost nese jméno svého zakladatele, jímž se stal v roce 1892 David T. Abercrombie. Zpočátku se firma soustředila na distribuci sportovních potřeb, postupně přecházela k výrobě lifestylového oblečení pro mladší generaci. V roce 1900 se připojil i Ezro Fitch a značka Abercrombie & Fitch byla na světě.

Nyní na Italiedoskrine.cz: 

DOPRAVA ZDARMA!

AKCE SE SLEVOU 50%

Charakteristickým symbolem značky Abercrombie & Fitch se stal sob. Loga, která Vám utkví v paměti jsou většinou ve tvarech: Abercrombie, A&F, Fitch nebo jen samotný znak soba.

Hlavní myšlenkou značky Abercrombie & Fitch bylo zařadit luxus mezi mladší generaci, přizpůsobit tomu design spojením sportovní elegance s nádechem rebélie. Oblečení Abercrombie poznáte na první pohled a logo soba je zkrátka nepřehlédnutelné.

Fotogalerie
5 fotografií

Kvalita na prvním místě

Značka Abercrombie & Fitch se se může pochlubit nejen nekonvenčním zpracováním a maximálním citem pro lifestylovou módu, ale také vysokou kvalitou. Pohodlnost je na prvním místě. Zákazník ocení nadčasový design, který ani po letech nezevšední, barva "nepustí" a mikina i po mnoha nošeních bude stále vypadat, jako byste ji koupili před pár dny v obchodě. Takovým standardem, jakým se v oblasti kvality řídí Abercrombie and Fitch, se může pyšnit málokdo.

 

NAKUPOVAT MŮŽETE ZDE