Na portálu Sleviště.cz najdete v těchto hodinách naprosto výjimečnou možnost půjčit na přehradě Orlík s 33% slevou za pouhých 1 999 korun luxusní jachtu. Budete ji mít k dispozici celých 24 hodin.

Řidičák na jachtu potřebovat nebudete!

Na plachetnici budete mít vše potřebné k romantické plavbě. K tomu také vařič, rošt na grilování, kuchyňské vybavení, pláštěnky, mapy a… samozřejmě také postel. Že jste ještě plachetnici nekormidlovali? Nevadí, jak uvádí Sleviště.cz, tato má plachtu menší, než 12 m čtverečních, takže nebudete potřebovat „papíry“. Před vyplutím dostanete samozřejmě základní školení a informace – přece jen ale doporučujeme si před vyplutím nastudovat zásady plachtění a ovládání lodi.

Luxusní jachtu si můžete pronajmout jen za 1 999 korun
Autor: Sleviště.cz

Jachtu Orlík budete mít po objednání na Slevišti.cz k dispozici 24 hodin od 10 ráno přes noc. Během dne si tedy dopřejete spoustu zážitků, projedete se po hladině úchvatné vodní nádrže, té své se navíc pochlubíte svým kormidelnickým uměním, po setmění ji pak můžete na palubě pozvat na netradiční večeři. A co bude dál, to už záleží jen a jen na vás…