Hrazdy patří mezi prostorově nenáročné fitness nářadí, které je velmi efektivní pro cvičení nejen doma. Cvičením na hrazdě posilujete paže, zádové a břišní svalstvo. Díky jednoduché montáži můžete začít cvičit okamžitě.

Na trhu je dnes spousta typů hrazd, které se liší nejen způsobem uchycení, ale také rozsahem cvičení a cenou. Základní modely určené pro montáž do dveří (tzv. dveřní hrazdy) pořídíte za pár stokorun a jsou určené pro montáž mezi zárubně dveří bez použití nářadí, šroubů a dalších pomůcek. Stačí jen nastavit požadovanou délku hrazdy podle šířky dveřního otvoru a můžete začít s tréninkem.

Hrazdy můžete pořídit různé - na žebřinu, mezi panty dveří či nástěnné navrtat na zeď
Autor: Sportnanetu.cz

Největší výběr najdete v e-shopu Sportnanetu.cz, který je specialistou nejen na tyto fitness pomůcky. V sortimentu tohoto e-shopu jsou kromě dveřních hazd také nástěnné hrazdy a hrazdy určené pro montáž na žebřiny.

 

Náš TIP: Samovzpěrná hrazda MASTER

 

 

Samovzpěrné hrazdy můžete mít "zavěsit" do pantů kdekoliv
Autor: Sportnanetu.cz

 

Samovzpěrná závěsná hrazda MASTER je posilovací hrazda, kterou lze jednoduchým manévrem zavěsit do dveřních zárubní. Po cvičení ji lze stejně jednoduchým pohybem demontovat. To vše bez nářadí a nutnosti vrtání a použití šroubů
 

KOMPLETNÍ SORTIMENT HRAZD NAJDETE ZDE