Horké letní dny a noci jsou jako stvořené pro stanování. Ať už chcete vyrazit na víkend do přírody nebo strávit rodinnou dovolenou v kempu, základem je správný výběr stanu. Na trhu je dnes spousta stanů různých tvarů, velikostí i použitých materiálů.

Nejrozšířenější jsou dvouplášťové stany ve tvaru iglů (kopule). Tento tvar stanu má samonosnou konstrukci a lze jej tak postavit třeba na kamenitém povrchu nebo na sněhu. Dvouplášťová koncepce zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu a zamezuje tak srážení vlhkosti uvnitř stanu.

Stan dnes postavíte během chvilky, chytré konstrukce zajistí promptní rozložení i složení stanu
Autor: Sportnanetu.cz

Dostupné jsou ale i jednoplášťové stany, které v mnoha případech představují levnou variantu vhodnou pro letní stanování. Velký výběr stanů zahrnující malé stany pro občasné přespání i velké rodinné stany s odolnou konstrukcí najdete v e-shopu Sportnanetu.cz. Stany zde koupíte za akční ceny, ke každému z nich navíc získáte karimatku jako dárek.

 

Náš TIP: Stany SPOKEY ZEPHYR

 

Stany Spokey patří mezi špičku.
Autor: Sportnanetu.cz

Kolekce stanů ZEPHYR zahrnuje dva modely určené pro nenáročné turisty. Menší stan poskytuje dostatečný prostor pro přespání 2 osob, ve větším se pak pohodlně ubytují 3 osoby. Ke stanům ZEPHYR získáte do konce srpna 2 karimatky s hliníkovou izolační vrstvou jako dárek.

KOMPLETNÍ NABÍDKU STANŮ A JEJICH VÝPRODEJ NAJDETE ZDE