Sametová mikinová revoluce

Revoluční změny v Československu mezi 17.listopadem a 29.prosincem roku 1989 vedly k pádu komunistického režimu a politika se začala řídit demokratickými principy. 

To byl sen mnoha lidí, svoboda a demokracie, proto většina z nás na tento rok vzpomíná, jako na jeden z nejdůležitějších milníků naší země. A to byl jeden z hlavních impulsů, proč se výrobce sportovního oblečení Progress rozhodl vytvořit unikátní 2 modely sportovních mikin s motivy revolučního roku 1989

Ve jménu lva na prsou

Mikiny Timur se vyznačují skvělým zpracováním, provedením na zip bez kapuce, se znakem lva na přední straně, nápisem ČSSR na zadní. Provedení modrá či červená. Hlavní výhodou je použitý Tecnostretch materiál.

Tecnostretch je jemný hřejivý materiál, ideální k použití v druhé vrstvě oblečení. Vzhledem k anatomickým střihům a pružnosti jsou mikiny příjemně přiléhavé a optimálně kopírují postavu. Díky tomu nebrání pohybu a skvěle se vejdou pod další vrstvy oděvu. Úplet skvěle odvádí vlhkost a vodní páry, takže i při extrémní námaze budete v suchu.

OBJEDNEJTE ZDE