Tyhle sporty, jako je tenis, squash, badminton nebo  in-line bruslení teď mezi ženami frčí víc, než kdy jindy. Díky nim jsou společensky „in“, ale také jim pomáhají udržet štíhlou linii. Jak s nimi držet krok? Naučte se to taky, uvidíte, jak u těch svých zabodujete. Že nevíte jak na to? Na portálu Sleviště.cz najdete spoustu zajímavých nabídek. A co je hlavní, učit vás budou opravdoví profesionálové v tom kterém sportu.
Pokud máte obavu, že vás tihle profesionální trenéři budou stát spoustu peněz, jste na omylu. Na Slevišti.cz jsou tyto kurzy k sehnání často i s více než 50% slevou! Přesvědčte se sami, stačí kliknout…

Náš tip: Výuka squashe a badmintonu  za polovic včetně kurtu

Chcete se naučit squash nebo badminton opravdu pořádně? Chcete se zlepšit v technice kontroly míčku, v taktice hry a dalších herních dovednostech? Pak je pro vás na Slevišti.cz připravena výjimečná nabídka: V Praze vás teď hodinová lekce badmintonu nebo squashe v jednom ze sedmi vyhlášených pražských squashových nebo badmintonových center bude stát o polovinu méně, než obvykle. A v ceně je navíc započítán i kurt.
Na Slevišti.cz ale najdete spoustu dalších skvělých nabídek, ať už se týkají squashe, badmintonu, tenisu, on-line bruslení nebo dalších sportů. Pokud vás některá z nabídek zaujme, pak neotálejte a objednejte si ji dřív, než bude vyprodáno!

Badminton vás naučí opravdoví profesionálové
Autor: Sleviště.cz