Pokud si nejste jistí, že tyhle nebezpečné situace zvládáte, pak je dobré zjistit, jak na tom jste.  Samozřejmě ne přímo na silnici, ale plochách, k takovým manévrům speciálně upravených. Důležité také je, abyste se zvládání smyku učili s vlastním autem – každý model auta totiž reaguje trochu jinak.

Nejdřív teorie, potom následuje praxe

Takovéto školení, má-li se vám ho dostat od skutečných profesionálů, však nebývá levná záležitost. My jsme pro vás ale na portálu Sleviště.cz našli opravdu jedinečnou nabídku: Za volantem svého vozu se díky ní budete cítit po absolvování jednodenního kurzu mnohem bezpečněji. A hlavně vás to přijde se současnou 68% slevou jen na třetinu ceny, takže na místo původních 4 000 Kč zaplatíte jen 1 299 korun.

Na upravené letištní ploše vás instruktoři naučí reflexy, díky kterým pro vás bude zvládnutí smyku hračka.
Autor: Sleviště.cz

Portál Sleviště.cz vás pozve na letištní plochu v Líně u Dobřan. Tady vás nejprve 1,5 hodiny budou profesionálové učit zábavnou formou teorii. Dozvíte se například o působení sil na vozidlo při rozjezdu, brzdění i při průjezdu zatáčkou. Pak už následuje praxe, kdy vás budou pomocí speciální kluzné fólii profíci učit ovládat auto v kritických situacích. Nic se vám nestane, všude kolem dráhy jsou bezpečnostní zóny.
Pokud budete mít chuť, můžete si školu smyku za příplatek zpestřit sprintem v supersportovním autě na letištní dráze. A jak na to? Stačí si jednodenní kurz objednat prostřednictvím Sleviště.cz. Ale pozor, tato cenově výhodná nabídka platí jen krátkodobě.