Zpět na článek

Diskuse ke článku: Nejhorší těhotenské fotografie: Rodiče ztrapňují děti ještě před narozením

Nejhorší těhotenské fotografie: Rodiče ztrapňují děti ještě před narozením

31. července 2012 | 18:56Fotografie rostoucího těhotenského bříška je jedna z nejhezčích věcí, u které můžou rodiče vzpomínat na dobu, kdy jejich potomek ještě nebyl rozmazlený fracek a neodmlouval. Vždycky se to ale nepovede.…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

pavucinasnu: Absolutně na těch fotkách nevidím nic trapného..ba naopak mrzí mě,že jsem si nějaké takové vtipné v těhotenství na památku nepořídila (19. 09. 2012 18:08)

pelagie: -co je na nich trapnýho - ??? naprosto všechno , jsou trapní, hulvátští a tak dále ........ (01. 08. 2012 08:55)

brekekesalami: 2,4,15,17 - co je na nich trapnýho??? (31. 07. 2012 23:56)

adorator: trapnost fotek ani zdaleka nedosahuje trapnosti redaktorů Plesku (31. 07. 2012 23:11)

mutaky: A co je na tom trapnýho? Jsou mladí, budují rodinu a těší se na své dítě. To je chválihodné. Tak si ten čas čekání zpestřují fotkami, kterým se za pár let zasmějou, ale teď pro ně mají velký význam. To mi trapné tedy nepřijde. (31. 07. 2012 23:04)

sherit: Každopádně jsou praštěné, to já viděla před pár lety v Francii vlmi krásnou ženu v požehnaném stavu a bylo to jako by "Madona vystoupila z oltáře" a to nejsem věřící,ale nikoho takového jsem pak už nikdy nikoho neviděla jen vím, že si té dámy všiml téměř každý, kdo šel okolo tak nezvykle krásná byla i počínajícím bříškem,ale to co předvádí ti Američani je vrchol nevkusu. (01. 08. 2012 12:05)

kimina: Z ceho soudite, ze to jsou Americani? Briska se foti na celem svete. (12. 09. 2012 07:24)

mrdounberlusconi:  je to fakt h n u s vystavovat w a g i n u plnou na plesku (31. 07. 2012 21:17)

sherit: Vy asi nebudete příliš inteligtní jinak byste nikdy nevyplodil takouvou hovadinu, protože dítě se vyvíjí v DĚLOZE, část žnského těla, kterou tu uvádíte souží k něčmu úplně jinému a je na úplném začátku,kdežto děloha je až na konci,ale tam se dostane opravdu jen dítě. (01. 08. 2012 12:01)

ikona

Výhodné nákupy

Nejoblíbenější masážní podložka s MAGNETOTERAPIÍ

Uleví celému tělu i bolavým zádům. Možnost použití i v automobilu, doma na pohovce či kancelářské židli, na zemi. Jednoduchá obsluha a volba masážních programů. komerční sdělení

Spekulace: Nový Xbox bude podporovat streamování videoher

Spekulace: Nový Xbox bude podporovat streamování videoher

Nový Xbox bude představen již zítra a na internetu se rojí spekulace, co všechno bude umět. Jednou z nových funkcí má být i streamování…celý článek

FOTO: Anglie má nové dresy... ale Němci v nich hráli už před 50 lety!

FOTO: Anglie má nové dresy... ale Němci v nich hráli už před 50 lety!

ANKETA | Fotbalová Anglie se převlékne do nového. Ostrovní reprezentace dnes představila dresy od firmy Nike, které nahradí stávající…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz