Zpět na článek

Diskuse ke článku: Pamela: Předvedla bříško na pláži v Malibu

Pamela: Předvedla bříško na pláži v Malibu

25. května 2009 | 11:19Sexbomba Pamela Anderson pořád vypadá dobře, ale trošku se začíná zakulacovat. Příčinou není další těhotenství, ale to, že v poslední době herečka podle svědků jí více, než je zdrávo.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

sonelik: Neni co dodat . . . .Já kdybych teď vypadala jako ona byla bych šťastná na maximum. Nevidím problém. Je ale pravdou, že náplní Blesku je ponižovat a ztrapňovat celebrity a poukazovat na sebemenší nedostatky. (26. 05. 2009 09:07)

maggy: Co děláš ty kromě toho, že prezentuješ takové kraviny?! Pamela na rozdíl od Tebe dělá spoustu dobrých věci pro zvířata. Podívej se na její stránky a příště raději mlč závistivko. (25. 05. 2009 16:15)

huhla: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (25. 05. 2009 17:51)

huhla: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (25. 05. 2009 14:05)

lee008: Může mi autor článků ukázat, kde je oplácaná? V jejím věku má postavu krásnou, existují dvacítky, které by jí mohly závidět (nemyslím tím silikony). Z vyzáblé prsatice se stává ženská svýho věku. To se máme pořád omezovat ze strachu, abyste o některé z nás nenapsali, že je tlustá, byt to není pravda? Ne každá musí mít ploché vypracované břicho. Však bych chtěla vidět autora článku v plavkách!!!! (25. 05. 2009 12:31)

maggy: Souhlasím. Viděla jsi fotky těch reportérek co tyhle hnusy píšou? Ty už ani neznají pojem plavky leda pro velryby. Já jsemm taky velryba a Pamela je pro mě symbol svobody a lepší život pro zvířata i kdyby měla metrák. (25. 05. 2009 16:19)

gogo: ještě více. A v domově důchodců ? Tam bude přímo jednička ! (25. 05. 2009 12:13)

Doro PhoneEasy 740: První mobil pro seniory s Androidem

Doro PhoneEasy 740: První mobil pro seniory s Androidem

Švédský výrobce telefonů a komunikačních zařízení Doro se specializuje na zařízení pro seniory. Nejnovější mobil, který nese označení…celý článek

Nymburk vyzve zase Prostějov, Děčín v rozhodujícím zápase padl

Nymburk vyzve zase Prostějov, Děčín v rozhodujícím zápase padl

Potřetí za sebou budou hrát s Nymburkem o ligový titul basketbalisté Prostějova. Hanáci dnes v rozhodujícím pátém semifinálovém…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz