Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Hana Částková (25)

   
Pořadí ve čtvrtfinále: 117
Čtvrtfinálové hlasování
bylo ukončeno.
Počet hlasů: 4434


Město
Prachatice

Míry, výška, váha
90-70-87, 160 cm, 52 kg

Jaké mám koníčky?
Jízda na koni, můj koníček šimlíček tak pěkně skáče, že občas i létám vzduchem:-)). Ráda plavu, mám ráda dobré knihy,romantické filmy,hudbu žánru rock,pop, divadlo. Ráda sleduji i detektivní příběhy"Hříšní lidé města pražského a ráda čtu detektivky od Dicka Fracise. Ráda hraju karty, dámu a šachy. Moc ráda se dívám na pohádky:) Nejraději mám Tři oříšky pro Popelku, Jak se budí princezny, Šíleně smutnou princeznu, S čerty nejsou žerty a Shreka a pak ještě další, ale na to by mi nestačila celá stránka. Co se fotografování týka, přibylo mi několik nových snímků. Musím říci, že můj kamarád, který tyto fotografie vytvořil je opravdu jednička i přes to, že není profesionál, ale fotografování je jeho koníček.

Co nejradši dělám v létě?
Ležím u vody :-)) . ráda houbařím a chytám ryby, bez povolenky samozřejmě.:))

Kde a s kým jsem prožila nejkrásnější léto?
Těžko říci. Všechna léta měli své kouzlo

O čem sním?
Vlastní dům , auto,pohodový přítel, svatba, no a trochu adrenalinu, třeba seskok z letadla. Jako malá jsem chtěla být požárníkem.:) Chtěla bych se podívat do Paříže a do Benátek a také do Verony-města všech zamilovaných... no a když už píšu o těch pohádkách... taky bych jednu chtěla. Třeba sním o statečném rytíri na bílém koníčkovi... kdo ví...%-))

Kdo ze slavných je mým vzorem a proč?
Nemám žádný idol. No i když, obdivovala jsem krásnou Angeliku. Nejlepší, ale je být sama sebou:) Můj obdiv tež patří i nejznámnějšímu českému žokeji panu Josefu Váňovi, je opravdová jednička:))

Moje další fotografie