Přitažlivost je unikátní záležitost, a jako je téměř nemožné naučit se být přitažlivým, je také nesmírně náročné odhalit tajemství, která zaručují mužskou neodolatelnost!

Čím to je, že někteří muži prostě ´vyčnívají z davu´ a ženy na ně za každých okolností letí? Jedním slovem to můžeme nazvat charisma. Podle výsledků výzkumu bylo dost těžké přesně definovat ideálního muže, protože každá žena má na vlastnosti svého vyvoleného trochu odlišné požadavky.

Ženy tvrdí (ale kdoví, co je na tom pravdy, vždyť jsou z Venuše), že jen svůdný pohled nebo peníze nejsou to, co je ve skutečnosti přitahuje. Svůj ideál však dokáže většina z nich definovat čtyřmi slovy: Měl by být bez neřestí, při zemi, mužný a upřímný.

Z výzkumu, na kterém se podíleli psychologové a velké množství dotazovaných žen, vzniklo deset pravidel, která určují pro ženy nadmíru přitažlivého muže:

1. Atraktivní muž má rád děti. Ví, jak s nimi komunikovat, rozumí jim a umí upoutat jejich pozornost – a dělá to úplně přirozeně.

2. Přitažlivý muž má velký smysl pro humor.

3. Oči atraktivního muže jsou neustále v střehu! Stále hledá klíčové okamžiky svého života. Jeho pohled je ostrý s výrazem dychtícím po zachycení záblesku každodenní radosti ze života. Tyto oči vás přilákají, flirtují s vámi a zahrnou vás něhou.

4. Atraktivní muž má neustále usměvavou tvář. Vůbec se nestydí za to, když se chce od srdce a nahlas zasmát.

5. Přitažlivý muž umí zajímavě vyprávět a má kontrolu nad každou konverzací. Jeho rozum a ústa jsou během mluvení dokonale sladěné, tvoří smysluplné věty, nemluví jen tak do větru a je velmi příjemné poslouchat ho.

6. Atraktivní muž je tajemná osoba. Nemusí být ve skutečnosti takový, jak se navenek prezentuje, a nelze ho soudit ani podle oblečení. Máte z něj pocit, že má vždy v záloze nějaký plán B, a nikdy se nespoléhá na náhodné příležitosti.

7. Přitažlivý muž je „zamilovaný“ do celého světa: Zavtipkuje si s prodavačem v potravinách, s taxikářem a sousedé ho zbožňují!

8. Atraktivní muž je sebevědomý. Ví, jak se stát vůdcem a jde za tím, co chce. Je ten pravý, se kterým by žena chtěla žít; být jím chráněná, protože on ví o věcech nebo jí ukáže věci, o kterých ona nikdy v životě neslyšela.

9. Atraktivní muž miluje všechna roční období. Neztratí se v zimě, umí zapálit krb na chatě a rád lyžuje, naopak v létě se vášnivě rád potápí a opaluje. Stejně tak má ale rád deštivé barevné jar či deštivý podzim a romantické procházky.

10. Pozor! Stejně jako vše, o čem jsme psali, miluje atraktivní muž i jídlo. Baví ho vaření, ale rád si vychutná jakýkoli kvalitní pokrm. Čas od času pak svými kulinářskými schopnostmi přivede partnerku do extáze.