Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nejpotetovanější žena světa: Kvůli nemoci ze sebe udělala zrůdu!

Video se připravuje ...
Autor: INT, val - 
28. května 2010
12:37

Američanka Julia Gnuseová ještě před 10 lety byla půvabná blondýnka, za kterou se otočil nejeden chlap. Nyní se na ní lidé otáčejí z jiného důvodu -  nechala si potetovat úplně celé tělo!To je pokryto různorodými obrázky z pětadevadesáti procent. Dívka se tak stala nejpotetovanější ženou světa.

Mnoho lidí si uvědomuje své nedostatky a přeje si změnit své tělo. Nicméně jen některým nechybí odvaha a naopak schází trocha zdravého rozumu, aby své představy realizovali.

Julia Gnuseová odvahu našla a má pro své "šílené" jednání i pochopitelný důvod. Narodila se s poruchou metabolismu, která způsobuje tvorbu puchýřů na kůži a následně vznik nehezkých jizev. Gnuseová se tak začala tetovat především z estetických důvodů, aby zamaskovala jizvy na těle. Později se ale novopečená rekordmanka stala na tetováním závislá. "Moc se mi to líbí. Je to zajímavé a odlišné," říká na blogu Gnuseová.

Potetovaná žena podle svých slov začala s "kérováním" u nohou, pokračovala na břiše, rukou a zádech. Po deseti letech se dostala do Guinessovy knihy rekordů jako nejvíce potetovaná žena světa.

Na jednu stranu ji lidé obdivují, že se dokázala vyrovnat se svou nemocí, na druhou stranu se jim její extrémně potetované tělo vůbec nelíbí. Působí na ně jako zrůda, které se bojí.

Všechna její tetování vytvořil jediný tatér a ten se stal po tolika letech i jejím velmi dobrým přítelem. Na Juliině těle vytetoval karikatury jejích oblíbených herců a další ornamenty. Julia hraje na klávesy, zpívá a skládá písničky se skupinou Strangers.

Podobnou zálibu v tetování našli i jiní podivíni. Podívejte se na TOP 6 nejšílenějších tetování. Mezi nimi najdete i nejpotetovanějšího člověka světa, kterým je Lucky Diamond z Austrálie. Ten strávil pod jehlami tetovačů okolo 1000 hodin svého života!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi