Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

7 finalistek Miss se otrávilo v hotelu: I Dívka léta 2010

Autor: Jitka Stefanidesová, Jan Vávra, šim - 
3. listopadu 2011
16:15

Sedm finalistek soutěže krásy Miss Praha Open 2011 se jen pár večerů před velkým finále přiotrávilo v hotelu, kde měly soustředění. Mezi dívkami je i vítězka soutěže Blesku Dívka léta 2010 Jana Tůmová (24).

Dívky se zřejmě přiotrávily při snídani v hotelu Albion v pražských Jinonicích, při níž bylo servírováno nejspíš závadné maso nebo uzeniny. V nemocnicích skončilo celkem deset lidí, kromě sedmi dívek také část realizačního týmu.

Jak se nám podařilo zjistit, mezi postiženými kráskami byla také vítězka soutěže Blesku Dívka léta 2010 Jana Tůmová (24). „Otrávilo se sedm modelek, ředitel pořádající společnosti a produkční. Asi to bylo z kuřecího masa. Bylo to hrozné, ležela jsem na kapačkách, až teď mě pustili,“ řekla ve čtvrtek odpoledne Blesk.cz Jana Tůmová.

Přiotrávené dívky a tým byli rozvezeni do pražských nemocnic. „K nám přivezli čtyři dívky. Stěžovaly si na zvracení a průjem. Ambulantně jsme je ošetřili, dostaly prebiotika a propustili jsme je,“ řekl mluvčí nemocnice na Bulovce Martin Šalek. Ani zbývajících šest krásek nezůstalo v nemocnici a byly propuštěny do domácího léčení.

"Na místo jsme vyslali lékaře a tři sanitky. Asi deset pacientů jsem rozvezli do nemocnic. Jejich nevolnost zřejmě souvisí s jídlem, ale přesně to ukáží až testy v nemocnicích," potvrdila mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Soutěž samotná ale s největší pravděpodobností ohrožena nebude. „Finále bude ve stejném termínu, jak bylo naplánováno. Všechny dívky budou do té doby nejspíš v pořádku,“ dodala Tůmová.




evita2 ( 3. listopadu 2011 20:31 )

Alespoň zase trochu zhubly

hugu ( 3. listopadu 2011 20:20 )

Přátelé,položme se na otázku,komu to poslouží nebo kdo o tom bude bude psát sáhodlouhé a srdcervoucí články.

marie60 ( 3. listopadu 2011 16:32 )

Hmm, tak tohle by si měl někdo pořádně odskákat.

Zobrazit celou diskusi