Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Souložil s žákyní (14) v kabinetě: Pustili ho na svobodu!

Autor: oj, zb - 
19. ledna 2012
07:31

Učitel a bývalý šéf oblastní organizace ODS v Tachově Vladimír Dub, který měl údajně sex se školačkou (14) přímo v kabinetu základní školy v Boru u Tachova, je na svobodě. Učitele propustili poté, co Krajský soud v Plzni podle informací deníku Právo vyhověl jeho stížnosti proti uvalení vyšetřovací vazby.

„Soud si vyžádal aktualizaci trestního spisu a po provedení ještě dalších úkonů dospěl k závěru, že důvody vazby, pro které byl obviněný vzat do vazby, již pominuly,“ řekla Právu mluvčí Krajského soudu Alexandra Vaňková.

Do vazby se dostal loni v prosinci po obvinění, že měl sex s dívkou z deváté třídy přímo v kabinetu školy. Podle informací Blesk.cz ale nešlo o první provinění. „Už před několika lety se sápal na mladý holky. Když jsme v devítce měli rozlučku, tak s jednou holkou ze třídy chodil,“ svěřila se Kateřina (18).

Na chování učitele si prý stěžovaly některé žákyně rodičům. „Dub prý ponižoval ty dívky, které nebyly tak krásné. Údajně pronesl – hezké holky si sednou dopředu a ty ošklivky dozadu. Jedné žačce měl prý u tabule vysvětlovat, že má křivé nohy a tlustý zadek, proto ji bude zkoušet jen z lavice,“ řekl Blesku učitelům známý.

danda5 ( 2. března 2012 11:39 )

bohatypodnikatel ze socky vid vzdyt ty muzes byt tak akorat uplne retardovany nebo uchylny nic mezi tim takhle se prezentovat jdi do haj zlu

danda5 ( 2. března 2012 11:38 )

jeden z ucitelu rek memu synovi ze je blbej jak sanky v lete a druhy den musel navstivit zubare ja dostal podminku dal syna na jinou skolu a je klid tak ze mi neslo o znamky ale o to jak se s mema detma jedna podotykam syn neni ani ted zadny genius 3-4 ale z jakeho principu kluka ponizovat

anonymka000 ( 19. ledna 2012 20:48 )

a to chtěl být ředitelem...

husqarnowicz ( 19. ledna 2012 19:12 )

Že přefiknul čtrnáctiletou svěřenkyni je na pováženou a měl by být souzen a potrestán. Ale je taky podivné, jak může být státní zaměstnanec, konkrétně učitel, členem a dokonce oblastním funkcionářem ODS, kde je to jinak samý zloděj, bohatý podnikatel, tunelář a podobná lůza. Už tento fakt svědčí o tom, že to s ním není zcela v pořádku, takže není divu, že selhal i jako pedagog.

pekna.potvora ( 19. ledna 2012 15:22 )

bohatypodnikatel, zato vám keď sa postaví, rozum sa zastaví a pretiahnete hoc aj štrnástku, takže si nemáme čo vyčítať, že jo?

Zobrazit celou diskusi