Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Finále soutěže Miss Expat 2012: Nejkrásnější cizinka Česka je kráska z Kolumbie

Autor: Richard Veselý, mokk - 
10. ledna 2013
22:09

Myslíte si, že nejkrásnější dívky jsou jen ty české? Na to zapomeňte! Jasně to ukázaly soutěžící ze zemí jako Indonésie, Nigérie, Vietnam, nebo Kolumbie, které bojovaly o titul Miss Expat 2012.

  Porota, ve které zasedal i architekt Bořek Šípek a moderátorka Lejla Abbasová, měla pořádně těžkou práci. Vítězkou se nakonec stala kolumbijská kráska Paula Alejandra Gonzalez (18).

Do Česka původně přijela jen na prázdniny za maminkou, která se sem vdala. Nakonec se ale rozhodla zůstat napořád. „Jsem tady velmi šťastná, znám už tu více lidí a cítím se být součástí české společnosti. Po skončení vysoké školy bych tady ráda pracovala v médiích, nebo v byznysu,“ prozradila sexy brunetka. Jejím velkým snem je stát se tváří nějaké velké reklamní kampaně.

Video  Vyhlášení Miss Expat  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

pretty.liar ( 11. ledna 2013 17:55 )

už bych se divila,kdyby tady někdo nepřipomněl cigány!!!sorry lidi,holky pochází z latinské ameriky,kde jsou holky snědé,stejně tak jako v jižní evropě,na středovýchodě,arabských zemích atd,nevěděla jsem,že jsou všichni cigáni ,kdyby ste se raději vyjadřovaly k tématu a ne k nesmyslům

vary ( 11. ledna 2013 13:46 )

 Cikáni jsou největší verbeš světa.

vary ( 11. ledna 2013 13:45 )

Ty prašivej cignopichu. Oprátku ti dát.

hulacisko ( 11. ledna 2013 05:44 )

Maš pravdu,je to hnus a hlavně když to zestarne. fuj

hofihofi ( 11. ledna 2013 02:42 )

Byste se divili, jaky zajem je a vzdycky byl ocikanky, i urozeni kdysi meli zajem a jak. Jenze cikanka chce zit ve svemprpstredi. Se kouknete na operu Carmen, nebo Zvonik u matky bozi. Pro krasne cikanky se i vrazdilo. a dalsi veci. Ale zit se s nimi neda, i kdyz se snazi sebevic.

Zobrazit celou diskusi