Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nebeský sex: Nejlepší polohy pro ženský orgasmus

  • Užijte si nebeský sex
    17. ledna 2022 | 06:00

    Netoužíte po postelovém tělocviku, krkolomných pozicích, u kterých nevíte, jestli myslet na sex nebo na to, zda se vám nenahrne všechna krev do hlavy? Jestli si chcete užít příjemný sex završený božským orgasmem, osvojte si 4 postelové polohy, které ženám přinášejí rajské potěšení.

  • Motýlí misionář

    Nebojte se experimentovat
    Autor: istock.com

    Misionářská poloha je příjemná klasika pro oba partnery, když ji ale maličko ozvláštníte, stane se pro vás polohou přinášející nebeský požitek. Lehněte si na záda na okraj postele tak, aby si k vám mohl partner stoupnout zepředu. Položte mu nohy na ramena, zapřete se o něj a nadzdvihněte pánev, nebo si zadeček podložte polštářkem. Díky této poloze zažijete intenzivní děložní a vaginální stimulaci, která povede k výbušnému orgasmu.

  • Nůžky

    Sex hraje ve vztahu důležitou roli
    Autor: istock.com

    Chcete-li si sama určit hloubku i rychlost pronikání partnerova penisu, pak vyzkoušejte polohu nůžek. Položte partnera na záda a nechte ho, aby pokrčil nohy a rozkročil se.  Vy se na něj posaďte ze strany, tak, abyste seděla obkročmo na jedné jeho noze. 

    Odemknout video
    Linda Lovelace - první světová pornostar • VIDEO: Videohub

  • Lžička

    Změňte svůj sexuální život
    Autor: istock.com

    Pozice lžičky je něžná a dovoluje partnerům být si opravdu blízko. Lehněte si na bok a těsně se s partnerem přitulte tak, aby do vás mohl proniknout zezadu.  Nechte ho pohrávat si se sváými ňadry nebo vás ještě stimulovat rukou. Volnější tempo nahrává hlubokému zážitku, sjednocení dechu partnerů a upevnění láskyplného pouta.

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Pejskařka

    Udělejte si na sebe čas
    Autor: istock.com

    V pozici na pejska je sice dominantnější muž, ale to vám vůbec nemusí vadit, protože vy si to dokonale užijete. Klekněte si na všechny čtyři a nechte partnera, aby si klekl za vás. Vy si můžete navíc ještě položit lokty na postel a dovolit tak hlubší průnik penisu, který bude lépe dráždit bod G.

Diskuse ke článku
.