talská sexmbomba byla celý svůj život zvyklá na přízeň pohledných a mladých mužů a své zvyky nehodlá měnit ani v pokročilém věku. Jenže její syn Milko Skofic Jr. (56) se bojí, že nápadníci jdou jen po jejích penězích a s matkou se proto soudí o správu nad jejím majetkem.

Dostane dohled?

Podle jediného syna a dědice se totiž hvězda nechá snadno ovlivnit. „Moje matka potřebuje správce majetku. Bojím se, že už není schopna se o své věci postarat sama,“ prohlásil. Žádá proto soud, aby Lollobrigidě ustanovil správce, který bude dávat pozor na její bohatství a kontrolovat investice a výdaje. Lollobrigida o tom ale nechce slyšet. „Zvládnu se o sebe postarat. Pořád cestuji po celém světě,“ brání se herečka.

Zlá zkušenost

Milko se ale strachuje oprávněně. Žena, která vlastní několik budov v Itálii a Monte Carlu a její majetek se odhaduje na téměř miliardu korun, má pro zajíčky slabost. V roce 2006 si chtěla vzít španělského podnikatele Javiera Rigau y Rafolse (52), ze svatby ale sešlo. Bývalého milence pak obvinila, že si vzal její dvojnici, která předstírala, že je ona, aby po její smrti mohl žádat o dědictví.