Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Desetiletá hrdinka: Tátu zavalil strom, zachránila ho videem na Facebooku!

Autor: štš - 
18. června 2014
21:01

Obdivuhodnou duchapřítomnost zachovala malá Brianna Vance (10). Když jejího tátu zavalil strom a ona nemohla zavolat záchranku, protože kvůli bouřce vypadl tefonní signál, umístila na Facebook video, ve kterém zoufale prosí o pomoc. A ta skutečně přišla.

Městečkem Pecks Mill v Západní Virginii se přehnala silná bouře a vyvrátila z kořenů strom, který spadl přímo na Gregoryho Vance. Brianna nemohla zavolat sanitku, protože telefony byly hluché. Kupodivu však fungoval internet a dívka dostala spásný nápad.

Na svůj facebookový účet vložila video, v němž uslzená prosí: „Blesk trefil strom u naší verandy a můj táta je skoro mrtvý. Potřebujeme záchranku, prosím, zavolejte ji!“ Někdo z jejích kamarádů video viděl a okamžitě přivolal pomoc.

Gregoryho, kterému náraz zlomil klíční kost a pět žeber, záchranáři vyprostili a převezli do nemocnice. „Ta holčička je skutečná hrdinka,“ prohlásil hasič Tim Granger, který muže vysvobodili. „Dokázala, že mě má opravdu ráda,“ prohlásil dojatý Vance, kterého už propustili ze špitálu.

podlesni ( 18. června 2014 22:09 )

Tak to je borec, opravdu!!!

Zobrazit celou diskusi