Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nový ideál žen: Sexy dřevorubec neboli lumbersexuál!

14. prosince 2014 | 06:00

Hurá, z mužů se stávají pořádní chlapi! Konec nagelovaných metrosexuálů v růžovém tričku, kteří tráví hodiny před zrcadlem a zbylý volný čas v soláriu a na nákupech! Novým ideálem žen i jejich snů se pomalu, ale jistě stávají tzv. lumbersexuálové. Jak vlastně vypadají a co je na nich tak zvláštního?

Metrosexuálové jsou pasé, jejich místo právě teď střídají mužnější lumbersexuálové, kteří v ženských divokých snech dokážou v temných kanadských lesích přeprat medvěda holou rukou. Ve skutečnosti se však jedná o normální muže, kteří se stylizují do image dřevorubce či horolezce.

Modernímu zálesákovi tedy nesmějí chybět pořádný plnovous, flanelka ani farmářské boty. Není to však žádný buran, když si příležitost žádá, nechá kostkovanou košili ve své zasněžené roubence a do společnosti vyrazí v kvádru, motýlek je nutností!

Lumbersexuálové jsou teď in!
Autor: Facebook.com/lumbersexual

Koho vyšachoval?

Jak jsem již zmiňovala, vyvonění metrosexuálové se posunuli na druhou kolej. Stejně tak ztratili svou popularitu tzv. spornsexuálové, kteří si fotí v zrcadlech ve fitness centrech své břišní svaly, potažmo se chlubí novým tetováním. Jejich motto pravděpodobně zní: „Kdo se vyfotí oblečený, je blbec!“ Naštěstí i těmto chronickým „selfíčkářům“ skoro odzvonilo.

I slavní zarůstají

Nový trend si oblíbili i někteří slavní muži. Mezi nimi jsou například herci George Clooney, Jake Gyllenhaal nebo Mel Gibson, ale i dřívější vzor všech metrosexuálů David Beckham.

Jak se nový trend líbí vám?

Prohlédněte si slavné i normální lumbersexuály v naší fotogalerii!