Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejstrašnější dozorkyně v Buchenwaldu: Z lidských hlav dělala těžítka a z kůže fotoalba!

Autor: shp - 
8. března 2020
06:31

Psychopatka, nymfomanka a krutá sadistka. Taková byla nejhorší bestie z nacistického koncentračního tábora Buchenwald. Šílená Ilse Kochová (†60) mučila vězně nelidským způsobem, z kusů jejich těl si pak dělala ozdoby. Hlavy používala jako těžítka a z kůže nechala vyrábět fotoalba. Jedno takové nyní náhodou objevili v polském obchodě se starožitostmi.

Násilí, ponižování a vraždění měla v krvi. Kariéru zaryté nacistky, která si libuje v ubližování druhým, rozjela už v roce 1936. Bestie tehdy pracovala v německém koncentračním táboře Sachsenhausen, který se nalézal asi 250 kilometrů od Berlína.

Už tam měla Ilse Kochová pověst kruté dozorkyně, do které se vypracovala ze sekretářky. V Sachsenhausenu se seznámila se svou perverzní láskou, velitelem tohoto koncentráku a později i Buchenwaldu Karlem Ottem Kochem (†47). Údajně spolu měli divoký sex plný sado-maso hrátek. Ilse měla pověst nymfomanky.

Se svým brutálním chotěm zamířila o rok později do Buchenwaldu, kde se stala vrchní dozorkyní, Oberaufseherin. Psal se rok 1941. Tehdy se projevily naplno její sadistické sklony. Vězně bila a mučila, ty nejhorší zvěrstva ale teprve přišla. Její muž byl obviněn ze zpronevěry a dalších zločinů.

V roce 1945 byl popraven zastřelením. Ilse skončila ve vězení také, ale po dlouhém procesu byla osvobozena. Proslýchá se, že tehdy někdo tahal za nitky, aby ji osvobodil. Své pověsti nymfomanky Ilse dostála, když se spustila s lékařem Waldemarem Hovenem.

Po jejím propuštění se její krutost zvyšovala. Milovala jízdu na koni, z koňského hřbetu také v Buchenwaldu dělala obhlídky. Byla vysazená na tetované vězně. Nacisté je považovali za nečisté a jejich kůži za znehodnocenou a špinavou.

Potetované vězně a vězeňkyně nechala popravovat, z jejich kůží si pak dělala stínítka či fotoalba. Proslýchá se, že ty, kteří se jí hodně znelíbili, byli staženi z kůže zaživa. Ilse sbírala i orgány vězňů, vystavovala je ve vitrínách. Z hlav si dělala těžítka. O její krutosti slyšelo celé Německo.

Krutá vrchní dozorkyně byla prý vysazená na těhotné vězeňkyně. Proslýchá se, že právě pro ně si nechala sestrojit speciální bič ověšený žiletkami. Bičování jím většina žen nepřežila.

Krutovláda Ilse skončila roku 1945, kdy z Buchenwaldu odešla. Myslela si, že bude žít poklidným životem. Jenže o dva roky později byla za nelidské zločiny odsouzena na doživotí. Trest jí nakonec však byl zmírněn na čtyři roky, protože svědectví z Buchenwaldu byla zpochybněna.

Jenže následně přišlo další obvinění – z vraždy Němců. Za to dostala doživotí. V roce 1967 skončil život jejíma vlastníma rukama. Ilse spáchala sebevraždu. K osvobození Buchenwaldu došlo za dramatického boje 11. dubna 1945 americkými jednotkami. Odhaduje se, že za zdmi koncentráku zemřelo 56 545 lidí.

prokop78 ( 9. března 2020 15:30 )

Pokud by IIsa Koch neměla za sebou zastání dalších podobných hovad,kteří neměli takové bestiální sklony jako měla ona samotná a proto ji použili na tyto zvěrstva. Myslím si, že ani samotný Hitler nevěděl co všechno podobné *** za 2 světové války dělali i když mu bylo jedno co všechno dělají, protože cíl měl jen jeden a to vyhubit všechny a prosadit Germánskou rasu.. Fašistické Německo, to byl velký celek podobných hovad, kteří dali Německu nálepku na kterou nelze nikdy zapomenout a pořád by se měla Němcům připomínat ať nezapomenou.

vosavopruz ( 9. března 2020 14:52 )

to je úplný horor,co se dělo nejen v Buchenwaldu,to nebyla žena ani trochu...
Kdyby existoval bůh,tak se tohle neděje

kadlecova ( 9. března 2020 01:15 )

Musím říct,že přičtení mi naskakovala husí kůže.Fuj je mi zle.

kadlecova ( 9. března 2020 01:00 )

Pane Rudo,vynejste čech?Tolik hrubých chyb jsem dlouho neviděla,nebo jste navštěvoval fofr školu?To ,že se tam děli zvěrstva o tom snad neni pochyb!A když se do takového zařízení dostane,člověk se sadistickými sklony,muselo to být peklo.

bullshit ( 8. března 2020 11:56 )

...vydělal díky fláterníkovi Hermanovi...

Zobrazit celou diskusi