Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejtlustší muž světa zhubl ze 444 na 125 kilo a odkopl přítelkyni, která se o něj starala

Autor: shp - 
7. září 2015
21:57

Kdysi nedělal nic jiného, než že od rána do večera jedl, jedl a jedl. Kdysi nejtlustší muž světa, Brit Paul Mason (54), se vyjedl až na 444 kilo a kvůli morbidní obezitě mu hrozila smrt. Rozhodl se proto změnit zásadně svůj život, začal se zdravě stravovat, cvičit a po zhubnutí na 125 kilo si nechal odstranit 27 kilo přebytečné kůže. Ženu, která mu věnovala veškerou lásku a pečovala o něj, však nyní odkopl.

Před pěti lety se nemohl Paul ani zvednout z postele. Rozhodl se však se svojí děsivou váhou zatočit. Během jeho cesty za zdravím a nižší váhou ho přes Facebook kontaktovala Američanka Rebecca Mountain (41), která mu chtěla pomoci. Pak přeskočila jiskra a oba se do sebe zamilovali.

Paul se přestěhoval do USA, kde podstoupil odstranění kůže a se svou láskou začal bydlet. Ta ho dokonce loni požádala o ruku a on souhlasil. Jenže měsíce plynuly a teď to vypadá, že žádná svatba nebude. Paul a Rebecca se totiž rozešli. Někdejší tlouštík bere všechnu vinu na sebe. „Nedokážu se ve vztahu pro nic nadchnout,“ přiznal Paul.

Rebecca smutnou zprávu zveřejnila na Paulově Facebooku. „Byla jsem poctěna být součástí Paulovy cesty a i když už nadále nejsme párem, stojím stoprocentně za ním. Ničeho nelituji a stále se směji, když si vzpomenu, jak jsme se potkali a co jsme spolu prožili,“ uvedla Rebecca.

beruna ( 8. září 2015 11:08 )

On se zřejmě zabývá jen sám sebou a svými kily a ona je evidentně úchylná. Možná si chtěla především užívat pozornost médií jako spasitelka.

abvydavatelstvi ( 8. září 2015 10:55 )

Podle ksichtu je ten chlap sobec a dominantní typ... Ta žena se na něho dívá jako na svatý obrázek.... za dobrotu na žebrotu.... Vždy to tak bylo je a bude.... lidi jsou nevděčné h.o.v.a.d.a .... Kolikrát neumí ani poděkovat nebo poprosit...

naidka ( 8. září 2015 09:45 )

Já zase nechápu, kdo mohl této ležící obrovské hmotě denně servírovat hromady jídla a pomáhat mu např. s hygienou. Fuj.

naidka ( 8. září 2015 09:41 )

„Nedokážu se ve vztahu pro nic nadchnout,“ přiznal Paul. Asi už mu otrnulo a myslí na svou obvyklou porci hambáčů.

zelvik22 ( 8. září 2015 07:34 )

nechápu taková krásná ženská a byla by s takovou nesympatickou obludou? A ještě by ho ona žádala o ruku? Tak buď je trochu podivínka, nebo nás Blesk krmí nějakými bludy

Zobrazit celou diskusi