Krásná Kirstie Ennis (24) nedávno přišla o nohu, když podstoupila už svou 39. operaci od zranění v Afghánistánu. Při pádu vrtulníku v roce 2012 utrpěla vážná zranění končetin a dokonce i mozku.

Přes bolesti a zdravotní komplikace, které mladou dívku od nehody provázely, se Kirstie aktivně účastnila různých charitativních projektů na podporu znovuzačlenění válečných veteránů na pracovní trh a dalších druhů pomoci bývalým vojákům. Jedním takovým projektem přitom byl i pochod Walk With The Wounded, který vede přes neuvěřitelných 1609 kilometrů a kterého se navzdory lékařským doporučením Kirstie před operací rozhodla zúčastnit.

Pochodu se zúčastnil také princ Harry a Kirstie si neodpustila rýpnutí, že na její bolesti se Harryho bolavá kolena sotva hrabou. Přátelství, které dvojici pojí, však pomalu ale jistě vzbuzuje pozornost.

Od doby, kdy Kirstie prodělala svou poslední operaci, během níž přišla o část pravé nohy, byli s princem v kontaktu denně a jakmile to bude v Harryho nabitém rozvrhu možné, očekává jeho návštěvu v nemocnici. Získala si snad mladá veteránka princovo srdce? „Princ Herry mě velmi podporoval. Je to všechno trochu jednodušší, když vím, že jsou lidé, kteří ve mě věří,“ napsala dívka na Facebook.

Fotogalerie
12 fotografií