Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 prstových technik, kterými vás dovede k nezadržitelnému orgasmu

  • 21. srpna 2023 | 06:00

    Není náhoda, že spousta žen se dívá mužům na ruce a na prsty. Právě pěkná ruka je totiž jedním z důležitých sexy znaků, které hodnotí. Hbité a šikovné prstíky jsou totiž v sexu velmi šikovnou pomůckou, jíž mohou muži, kteří je umějí dobře používat, dostat ženu do sedmého nebe.

    Říká se sice, že rukou si to ženy umějí udělat lépe samy, na druhou stranu mnohé ženy preferují jazyk. Každopádně radíme dát mužům v tomto ohledu šanci. 

  • Masáž klitorisu

    Pokud nejsme dostatečně vzrušené, a neprodukujeme tím pádem vlastní lubrikaci, je třeba, aby partner použil lubrikační gel. Klitoris je opravdu citlivý a opakované tření nasucho by udělalo spíš více škody než užitku. Partner by měl také při masáži klitorisu postupovat velice opatrně a jemně. Začít s jemnými krouživými pohyby a přidávat na síle tlaku a intenzitě pohybu podle toho, jak budete reagovat.

    Co vám pomůže při stimulaci klitorisu:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

  • Klouzání

    Jak už název této techniky napovídá, bude partner svými prsty klouzat po klitorisu a celém okolí. Také u této aktivity je stěžejní, abyste byla dostatečně vzrušená a vlhká. Samozřejmě existují lubrikanty, které pomohou, aby vše proběhlo hladce. Pak vám jeho laskání bude neskonale příjemné.

  • Prstová náhrada

    Partner si klekne mezi vaše rozevřené nohy a vsune do vás tolik prstů, aby zcela vyplnil prostor. Prsty pak klouže pomalu a rytmicky ven a dovnitř, a simuluje tak penis a běžnou penetraci. Tato technika je dobrá také v případě, že muž je ve svém výkonu příliš rychlý a vy jste ještě neukojena.

  • Dvojí potěšení

    Tato technika vyžaduje trochu cviku, ale zvládne to jistě kdokoliv. Jde o to, že jednou rukou simuluje partner kopulační pohyby penisu a druhou masíruje klitoris. Každá ruka je přitom v trochu jiném tempu. Záleží také na vás, abyste ho korigovala a říkala mu, kde ubrat a kde zrychlit.

  • Expedice k bodu G

    Tahle výprava bude bavit nejen vás, ale i vašeho partnera. Pokud sama nevíte, kde se váš bod G nachází, vydejte se ho společně hledat. Je nutno dodat a platí to i pro předchozí návody: celý náš sexuální orgán je velice citlivé místo, takže pozor na sílu, rychlost a také na nehty. Pomalým prozkoumáváním vnitřních stěn vaginy může váš partner narazit na místa, o kterých jste ani nevěděla, že tam jsou. Prsty se totiž prozkoumává mnohem snáz než penisem.

Diskuse ke článku
.