Sestra krále popu Michaela Jacksona (†50) s přiznáním vyrukovala na Twitteru, kam nahrála video s upřímnou zpovědí svým fanouškům. „Ve druhé polovině turné došlo k náhlé změně a chci, abyste to věděli jako první. Můj manžel a já plánujeme rodinu, takže budu muset odložit turné,“ oznámila s širokým úsměvem.

Z videa ale není zřejmé, zda už těhotná je, nebo se o to s manželem, katarským miliardářem Wissamem Al Manou (41), teprve snaží.

Janet své evropské příznivce také ujistila, že o show nepřijdou. „Musím respektovat rady lékařů, kteří mi řekli, že musím odpočívat. Ale nezapomněla jsem na vás a budu pokračovat v turné, jak to jen bude možné,“ prohlásila zpěvačka, jež měla koncert v pražské O2 areně naplánován na 20. dubna.

 

Pokud na něj máte už koupené lístky, nezoufejte – od 14. března je budete moci vracet. Náhradní termín Janetina historicky prvního českého koncertu je však tím pádem logicky v nedohlednu.

Janet je už potřetí vdaná. Poprvé šla k oltáři v roce 1984, kdy si vzala svého přítele z dětství, soulového zpěváka Jamese DeBarge (52), svatbu však po pár měsících anulovali. V roce 1991 se pak provdala za tanečníka a skladatele Reného Elizonda (53), svazek jim vydržel 9 let. Se současným manželem Wissamem Al Manou jsou svoji od roku 2012.

Fotogalerie
9 fotografií