Moderátora zajímalo, jestli jí v rámci Eurovize byla prospěšná zkušenost ze SuperStar, ve které v roce 2011 skončila druhá.

„Určitě. Je to naprosto to nejlepší pro mladého umělce vstoupit do showbyznysu tímhle způsobem. Začneš v přímých přenosech a máš možnost poznat všechny ty zákonitosti. Jako mladý objevíš, jak mnohé věci fungují,“ pochvaluje si Gábina.

„Už od dvanácti let jsem snila, že bych mohla konkurovat zahraničním zpěvákům. A těch posledních pět let jsem se na to hodně zaměřila. A je úžasný mít tenhle úspěch jako odměnu za tu dřinu, protože je pravda, že jsem na tom hodně pracovala,“ tvrdí kráska, která žije v USA, kde zpívá se špičkovou rockovou kapelou Trans-Siberian Orchestra.

Nabídky se hrnou. Eurovize jí zase o něco víc pootevřela dveře na světová pódia. První nabídky na vystupování v zahraničí už přišly. Táta s mámou se tak budou muset připravit na to, že pobyt jejich dcery v zahraničí bude trvat o něco déle, než třeba původně doufali.

„Rodiče jsem na to připravovala už od svých dvanácti let. Stále jsem jim připomínala tu vidinu, že to jednou zvládnu a že to určitě dokážu. A že budu zpívat a žít za hranicemi,“ tvrdí Gábina. „Možná jim to nepřišlo reálné, ale připraveni na to byli,“ dodává Gunčíková.

Velký rozhovor s Gabrielou Gunčíkovou čtěte už v pátek v BLESK tv MAGAZÍNU!

 

Fotogalerie
13 fotografií