Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dědeček v Litovli brutálně znásilnil dvě nezletilé vnučky: Soud ho poslal na 7 let do vězení

Dědeček v Litovli brutálně znásilnil dvě nezletilé vnučky: Soud ho poslal na 7 let do vězení.
Dědeček v Litovli brutálně znásilnil dvě nezletilé vnučky: Soud ho poslal na 7 let do vězení.  (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: ČTK - 
15. června 2016
10:54

Za znásilnění dvou nezletilých vnuček potrestal olomoucký krajský soud pětašedesátiletého invalidního důchodce z Litovle na Olomoucku sedmi lety vězení. Muž podle rozsudku starší, tehdy třináctiletou dívku znásilnil minimálně třikrát. O svém zážitku dívka řekla až po dvou letech. Impulsem bylo to, když svého dědečka vyrušila při znásilnění mladší čtyřleté sestry, kterou se snažila chránit.

Muže soud potrestal za znásilnění a za soulož mezi příbuznými. Původně mu hrozilo až 12 let vězení.

Podle rozsudku starší dívku muž znásilnil minimálně třikrát od léta 2012 do konce roku 2013. Stalo se to v rodinném domě, kde obžalovaný s rodinou dívky žil. Tehdy třináctiletou dívku hodil na postel, svlékl se a vykonal na ní pohlavní styk. Dívka ho přitom kopala a odstrkovala. Počínání prarodiče podle znalců na nyní sedmnáctileté dívce zanechalo následky. Nastaly u ní psychosomatické potíže, dívka má pocity bezmoci, strachu a ponížení a není schopna navazovat bližší vztahy s vrstevníky.

Jednání muže vyšlo najevo loni v červnu, kdy napadl i tehdy čtyřletou vnučku. Na zahradě domu ji položil na záda, stáhl jí kalhoty a třel se o ni svým přirozením. Dívenka se bránila, muž svého jednání zanechal poté, co ho vyrušila starší vnučka.

Kromě sedmiletého trestu soud muži uložil také ústavní ochranné psychiatrické léčení. Obě strany si ponechaly lhůty na případné odvolání.

yourhero ( 19. června 2016 17:00 )

Hodnej a charakterni clovek..ale nezapomeli jste nahodou zminit jeho etnicky puvod??? na fotce mi nepripada ani trochu bily...nebo zakazane rict je to cikorie??

tendertouch ( 15. června 2016 14:00 )

Mě připadá, aby stát ušetřil za výdaje na kriminály, tak dává nízké tresty. A je jim jedno, že takové zrůdy vypouští na slušné lidi, nevinné děti, bezbranné děti a důchodce a zvířata. Proč tedy neobnovit trest smrti? Dokud nepocítí tito zlý lidé strach z trestu, budou si stále dovolovat. A co ty děti? Myslí někdo na ně? Tohle jen tam nepřenesou v mysli. Budou mít následky po celý život.

sores ( 15. června 2016 13:46 )

Tak doktor čuně dostal 15 let za to že "pouze" plánoval-nezabil vraždu.A tato be.stie prznila 2 děti a dostane než 7 let?! a lidi drží hubu, proč v místě bydliště nesepíšou petici na protest? Pokud lidi mlčí tak se nikdy nic nemůže změnit, kdy už to češi v našem buranově pochopí?? Proč češi nebojují za vyšší tresty pro zločince?? Obdivuji jižní státy, ty vyrazí okamžitě do ulic když s něčím nesouhlasí!

mixer ( 15. června 2016 12:35 )

 No ten imigrant jak znásilnil 10 letého chlapečka v bazénu,dostal rovněž směšný trest.Soudu mu jej prý bylo líto- a co ten chlapeček?

mixer ( 15. června 2016 12:31 )

Mělo dostat nejen psych.léčbu,ale hlavně kastraci.Tu by měli podstoupit všichni úchylové,hlavně pedofilní.Nechápu ty nízké tresty a slovo AŽ,tzn."dostal až 7 let" už nesnáším.Při takovém soudnictví není divu,že se podobné činy množí 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání