Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Cestování jí platí muži, které poznala na seznamce. Trvá ale na tom, že zlatokopka není!

20. února 2019 | 10:00

"Nejsem zlatokopka, ale luxusní cestovatelka!" Trvá si na svém Britka Natalie Wood, která procestovala svět, ale nestálo ji to ani libru.  Všechno za ni zaplatili muži, které nikdy předtím neviděla. 

Natalie z Británie se přihlásila na on-line cestovatelskou seznamku Miss Travel v roce 2014. Od té doby byla už na více než sto schůzkách s muži, které nikdy předtím neviděla. Mezi destinacemi, které navštívila, jsou například Maledivy, Abu Dhabí nebo Austrálie.

Natalie se na seznamku připojila, protože miluje cestování a doufala, že tímto prostřednictvím najde partnera. "Cestování miluju a doufala jsem, že prostřednictvím seznamky najdu muže, který má stejnou vášeň jako já," řekla Natalie. Cestování zadarmo se jí tak zalíbilo, že s ním dodnes nepřestala, naopak! Hrdě se hlásí k tomu, že je tzv. "sugar babe" – tedy mladší žena, která se nechává vydržovat staršími pány. A svůj Instagram plní selfie fotkami z cest.

Dokonce založila i instagramový účet pro takzvané "sugar babies" tedy pro dívky, které jsou ve vztahu, který jim zajišťuje ekonomickou stabilitu. Většinou vypadají tak, že partner je starší a dobře zajištěný, takže si může dovolit platit své partnerce studia, nájem, dovolené a kupovat jí dárečky. O volné vztahy se ale nejedná.

Za poslední dva roky podstoupila Natalie také několik plastických operací. "Lidé mě nazývají zlatokopkou, ale já preferuji spíše označení luxusní cestovatelka. Myslím si, že z nich mluví závist vůči mému dobrodružnému životu. V životě si ráda užívám těch lepších věcí, a tento  styl života mi to umožňuje." Zároveň dokáže přiznat, že je trochu rozmazlená, ale protože je single, prostě si užívá.

S jakým typem mužů cestuje nejčastěji? "Jsou to většinou starší muži než já, podnikatelé, které už nebaví cestovat o samotě a kteří mají prostředky na to, aby zaplatili pobyt pro dva," říká. 

Muže si před setkáním vždy ověřuje přes Skype a ještě se jí nestalo, že by narazila na nějakého podivína. "Všichni byli doposud opravdovými gentlemany," říká. Sex není podmínkou cest, ale Natalie to nevylučuje. "Když přeskočí jiskra, přirozeně to vyplyne," dodává Natalie.

Autor: red