Kolik žen (a mužů) skutečně prošlo Mickovou postelí, zřejmě neví ani on sám. Ale jistě by to na jeden fotbalový stadion dalo. Těch zásadních žen ale zase tolik není. A nutno podotknout, že po Mickovi všem dost stoupla prestiž a cena.

Jagger byl ženatý oficiálně pouze jednou – s modelkou Biancou. Vzali se v květnu 1971 v St. Tropez, po šesti letech se rozešli a v roce 1978 Bianca vyplnila rozvodové papíry, v nichž jako důvod konce manželství uvedla Mickovo cizoložství.

Ze vztahu s Biancou má Jagger dceru Jade (44). Prvním Jaggerovým dítětem však byla Karis Hunt Jagger (45), jejíž matkou je americká herečka a zpěvačka Marsha Hunt.

 

Bývalá modelka Jerry Hall, s níž má čtyři děti – Georgii May (24), Elizabeth (32), Jamese Leroye (30) a Gabriela Lukea (18), se dlouho z rozchodu nemohla vzpamatovat, ale možná víc z toho, že Jagger jejich hinduistickou svatbu označil za neplatnou a nechtěl svou ex řádně vyplatit. Ale nakonec se dohodli. Jerry Hall se letos provdala za mediálního magnáta Rupperta Murdocha, jehož konto jí na slavného rockera jistě pomohlo definitivně zapomenout.

 

Topmodelku Carlu Bruni Mick přebral kolegovi Ericu Claptonovi. Po rozchodu s Mickem se Carla v pár hvězdných náručích ohřála, ale nakonec skončila před oltářem s exprezidentem Francie Nicolasem Sarkozym a na čas se stala první dámou.

Jeho velkou láskou byla i hollywoodská star Angelina Jolie. Zamiloval se do ní, když hrála v jejich klipu k písni Anybody Seen My Baby v roce 1997. Ale ani tady to nebylo na dlouho. Jagger byl navíc tehdy ještě ve vztahu s Jerry Hall. A byla to tentokrát Jolie, která slavného záletníka po krátkém románku opustila. Angelina je šťastná v manželství s krasavcem Bradem Pittem a společně vychovávají šest dětí.

Ze vztahu s brazilskou modelkou Lucianou Gimenez Morad se mu v roce 1999 narodil syn Lucas Maurice Morad-Jagger.

Od roku 2001 Jagger chodil s návrhářkou L'Wren Scott, která předloni svůj život ukončila sebevraždou. Mickovi po sobě zanechala veškerý majetek. Před několika týdny Jagger oznámil, že se stane poosmé otcem. Potomka přivede na svět baletka Melanie Hamrick.

Fotogalerie: Sex symbol Mick Jagger slaví 73.…
15 fotografií

Fotogalerie
26 fotografií