Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Chtěl zabít otce a znásilnit sestru (9)! Chovanec ústavu v Boleticích plánoval vraždit s posilou

Autor: uá, shp - 
2. srpna 2016
13:37

Tak nechutné, až se z toho člověku udělá špatně! Vraždu vlastního otce, a dokonce i devítileté sestry plánoval se třemi společníky mladistvý chovanec ústavu v Boleticích na Děčínsku. Cennosti z jeho domu chtěli prodat a zmizet v zahraničí. Včera za to stanuli před soudem.

Hlavní líčení se celé s ohledem na jejich nízký věk odehrávalo za zavřenými dveřmi. Blesk.cz se přesto podařilo zjistit otřesné detaily jejich ohavného plánu. Mladíkům se pobyt v jednom z nejpřísnějších výchovných ústavů zajídal, a tak vymysleli plán útěku. Chtěli do Šumperku za otcem jednoho z nich.

Plánovali ho zabít sekerou, vzít peníze z trezoru a dvě auta, dům podpálit a zmizet v zahraničí. Slitování neměli s nikým, pokud by byla doma i jeho sestra (9), byli rozhodnuti ji znásilnit a pak také zabít. O tom, kdo ji zabije, se prý dohadovali. Nakonec prý její bratr řekl, že si ji zabije sám.

Jiří S. z Úštěku, jediný ze čtveřice, který je už plnoletý, navrhoval, aby místo sekery použili nůž, lépe se podle něj skladuje a není tolik vidět. Jeden z nich pak už z vazby, poté co jejich plány vyšly najevo, napsal své matce, že vraždu a znásilnění skutečně připravovali.

Nikdy to prý ale neměli v plánu uskutečnit. Blesk hovořil také s obhájkyní jednoho z nich - Marií Hohenbergerovou. „Vinu popírá. Nemá zájem o to, aby soud cokoli dokazoval,“ uvedla. Jiřímu S. hrozí za jeho ohavné plány až 18 let vězení, jeho třem mladistvým společníkům poloviční tresty.

pekaaaros ( 15. srpna 2016 07:03 )

jéé takovej blonďáček nevinnej.

dragondra ( 2. srpna 2016 16:47 )

Máte moji plnou podporu.

pepen ( 2. srpna 2016 14:56 )

Vražd a znásilnění je na videohrách ve filmech v tisku a televizi-kam se podíváte!!!A tresty v Česku jsou směšné-za vraždu a znásilnění 5 let a to ještě váhají u soudu,zda nedat menší trest!!!.Nedivte se!!!Obnovit trest smrti-bude pokoj!!!!

elbo ( 2. srpna 2016 14:06 )

ten kto je bude soudit navvrhuji pro ne 30 let samotky. a kazdy den kopnout do ***e.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání