O tom, kdo bude hrát roli čertíka, měl režisér Zdeňka Trošky hned jasno. „Zdeněk mi volal, tak jsem se potěšila, že budu hrát princeznu, ale on mi řekl, že budu hrát strašidlo a ještě chlapa. To mě zarazilo a ptala jsem se, jestli není mezi herci dost chlapů, a on, že takových bláznivých jako já, ne,“ svěřila se Blesk.cz herečka.

Když padla první klapka na natáčecím place, přišel problém. „Zpočátku jsem ho asi tři dny hledala. Nemohla jsem přijít na to, jak ho hrát, najít jeho charakter. Měla jsem z toho hrozné nervy a dokonce jsem tu roli chtěla poprvé v životě položit,“ přiznala.

Troškovi se se svými starostmi svěřila, ten měl pro ni jednoduché řešení. „Poslal mě na pokoj se vyspat. Ráno jsem se vzbudila a najednou to tam bylo, tak se muselo všechno přetočit. A pak už jsem jela jako mašina,“ usmívala se Blanarovičová, které je líto, že televizní diváci neuvidí na obrazovkách vystřižené scény, kdy se herečka kutálí, padá z několikametrových výšin a neustále se drbe, jelikož jí bylo v chlupatém mundúru neskutečné vedro.

VIDEO: Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to!

Video
Video se připravuje ...

Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
22 fotografií