Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Našel jsem dětskou nohu, oznámil na policii: Z mrtvoly se vyklubala nafukovací panna

Autor: dce - 
21. března 2017
13:07

Děsivý nález učinil jeden z obyvatel Třebechovic pod Orebem. Z křoví u silnice totiž podle něj vykukovala lidská noha. Policisté se už obávali nejhoršího. Nakonec ale na místě našli jen dvě gumové panny.

Sexuální pomůcka ve značném stadiu rozkladu řádně vyděsila náhodného kolemjdoucího, který u křoví u hlavní silnice uviděl věc, o které si myslel, že je lidské tělo. Na místo okamžitě přivolal policii.

„Policisté se připravili na nejhorší. Po příjezdu však zjistili, že se jedná o dvě umělé panny a jednu nafukovací,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

„V křoví musely ležet pravděpodobně dlouhou dobu, protože byly zdeformované a plesnivé,“ dodala mluvčí. Žádné další úkony policisté provádět nemuseli. Dvě panny jen vyhodili do popelnice.

Před několika lety doslovala šokovala svět Američanka Amber, která posunula hranice erotických pomůcek zase o kus dál. Nechala si udělat do největších detajlů propracovanou pannu, která vypadá přesně jako ona.

Video  Amber posunula hranice erotických pomůcek. Budeme si za pár let brát roboty?  - Youtube.com
Video se připravuje ...

..krakonos500 ( 21. března 2017 15:16 )

Kdyby to vždy byla jen taková ptákovina... Jenže stále se nachází novorozenci v kontejnerech nebo v igelitce někde u plotu.

prycsnima ( 21. března 2017 13:50 )

 Asi už byla dost promr daná.

vosavopruz ( 21. března 2017 13:40 )

ještě že to nebyl nafukovací panák Nějaká nafukovací Anča v rozkladu se najde a Míšu ne a ne najít,hrůza.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání