Vše se seběhlo už 7. ledna, ale na povrch vyplulo až nyní. Opilá Kadlčková nezvládla na sněhu svou Audi A5 a zbořila protijedoucí Palánovu oktávku! Škodu na vozech zasahující policisté odhadli na 400 tisíc! „Nejdřív zkusila uplatnit svůj dámský šarm. Usoudil jsem, že to nejde řešit bokem, a vytočil 158. Když jsem navázal kontakt s policejním operátorem, začala od nehody utíkat,“ řekl Top Staru naštvaný lyžař.

Krevní testy pak ukázaly, že modelka řídila s 1,97 setin promile v krvi! Oba naštěstí vyvázli jen s pohmožděninami, nicméně Palán chce teď uhradit ušlý zisk. „Připravilo mě to o velice atraktivní focení na Petříně, školení instruktorů na Červenohorském sedle a další náklady. Všechno se pohybuje v řádů statisíců korun,“ dodal sportovec.

„Klientka uhradila poškozenému prostřednictvím pojišťovny veškerou škodu na automobilu, náklady spojené se zapůjčením náhradního vozidla, částečné náklady spojené s fyzioterapií a především nemajetkovou újmu ve výši 10 000 korun,“ řekl advokát Kadlčkové Mgr. Pavel Čálek.

Názor modelčiných právníků je, že Palánovy nároky jsou nesmyslné. Argumentují i tím, že už za 14 dní vyhrál závod FIS…

VIDEO: Kadlčková promluvila o anorexii...

Video
Video se připravuje ...

Dominika Kadlčková: O anorexii a štíhlé postavě! THOMAS KRUCHINA, LUKÁŠ ČERVENÝ, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
21 fotografií