Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sex je nejlepší lék na kocovinu! Co na ni ještě funguje?

  • ...
    13. července 2017 | 06:00

    Letní grilovačka se zvrhla do nekonečného mejdanu? To se může stát každému! Jen ti nejlepší z nás ale vědí, jak se ráno vypořádat s kocovinou. Známe osvědčené triky, které zaručeně zabírají.

  • Vincentka

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Na kocovinu skvěle pomáhá léčivá minerální voda Vincentka. Její chuť si oblíbí sice jen málokdo, pokud ale dokážete slanou vodu vypít, hned se vám uleví. Vincentka dodá organismu chybějící minerální látky, působí proti dehydrataci a neutralizuje překyselený žaludek. Přiznejme si to na rovinu. Máme-li si vybrat mezi slanou vodou a střepem v hlavě, pak je volba jasná.

  • Vyprošťovák

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Mnoho lidí nedá dopustit na lék v podobě vyprošťováku. Nejlepší podle lékařů je ale pivo. Sice z principu léčbu alkoholem nedoporučují, zaručený výsledek ale nepopírají. Pivo dodá tělu potřebné tekutiny a příjemně zasytí. Pivo není tak kyselé, takže vyrovná kyselost ve vašem žaludku. Doplní tělo o vitamín B, který také pomáhá v boji s kocovinou. A jistá míra alkoholu může někdy i zvednout náladu, která v kocovině nebývá nejlepší.

  • Vývar

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Lék proti kocovině, který je prověřený už od našich babiček, nemá konkurenta. Přestože se polévka zdá jako lehké jídlo, ve skutečnosti tomu tak není. Silný vývar v sobě může mít prakticky vyvařenou skoro celou krávu, a proto nahradí poctivé jídlo. Obsahuje také velké množství tuku, který potáhne stěny žaludku, bojuje se zbytky alkoholu a dodá potřebnou energii.

  • Cola

     

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Většina lidí na kocovinu pije vychlazenou colu. Představa ledového bublinkového osvěžení možná funguje spíše jako psychologické placebo nežli skutečný lék. Hlavní ovšem je, že to funguje! Limonáda ale zaručeně dodá tělu potřebné cukry, které při kocovině doporučuje většina lékařů.

  • Mléko

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Při představě sklenice mléka se mnohým z nás může dělat poněkud šoufl. Možná že teď si dokážete lépe představit jiný vyprošťovák. Nicméně mléko neutralizuje překyselený žaludek a zaručeně vám pomůže vypořádat se s kocovinou. Pokud máte dostatek sil, připravte si banánovomléčný koktejl. Draslík obsažený v banánu vás zachrání.

  • Káva

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Silná ranní káva se často doporučuje v boji proti kocovině. Kofein vás totiž postaví na nohy. Káva ale dehydratuje, a proto je potřeba při těžkém ránu pít dvakrát více vody než obyčejně. Pokud si chcete dopřát šálek horké kávy, je moudré dosyta se nasnídat. Tučné jídlo je vaše velká spása.

    Chybí vám doma kávovar na pořádné latté? Nevadí! Víme jak ho udělat i tak:

    Video se připravuje ...
    Latté jako od profesionála: Stačí vám zavařovačka a mikrovlnka • VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová

  • Sex

    ...
    Autor: shutterstock

    Možná, že se na to ze začátku moc necítíte, ale věřte, že za pokus to stojí. Sex je dokázaným lékem skoro na všechno. Pomáhá proti bolestem hlavy, menstruačním bolestem a posiluje imunitní systém člověka. Jakmile trochu rozpohybujete tělo, všechno jde mnohem snáz. Pokud si po vášnivém ránu dopřejete ledovou sprchu a společně se nasnídáte. Po téhle trojkombinaci můžete z vesela začít nový den.

Autor: Rebeka Stoklasová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...