Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Seznamte se s barvou své sexuální aury. Konečně zažijete sex snů!

/
  • (Profimedia)
    22. července 2017 ● 06:00

    Aura je jako vibrace, kterou vysíláte ven. V závislosti na stavu mysli projektujete určité barvy. Barev je spousta, ale pravděpodobně jedné z nich kolem vás bude více než těch ostatních. Ta pak ovládá všechno, co děláte, a to i sex. Ano, existuje i barva sexuální aury! Seznamte se s tou svou barvou a získáte klíč k nejlepšímu sexu ve vašem životě.

  • 1.

    Jak barvu zjistit a naladit se na ni

    3559468:gallery:true:true

     

    K určení vaší hlavní barvy se používá numerologický výpočet životního čísla. K určení vedlejší barvy aury se používá den narození. Nejnižší číslo je 1, nejvyšší 9. Příklad pro názornost: Eva se narodila 11. 8. 1980. Sčítejte tak dlouho, dokud vám nevyjde jednociferné číslo (1 + 1 + 8 + 1 + 9 + 8 + 0 = 28 = 10 => 1 + 0 = 1). Díky životnímu číslu, tedy jedničce, je její hlavní barva červená. Pokud jde o vedlejší barvu, narodila se jedenáctého v měsíci, tedy: 11 = 1 + 1=2. Její vedlejší barvě odpovídá číslo dvě, tedy barva oranžová.

    A jak se na sexuální auru naladit? Nejprve se vyrovnejte se svou náladou, začněte tím, že zavřete oči a budete myslet na konkrétní barvu, která k vám náleží. Pokud vyzařujete konkrétní barvu, je šance, že zažijete sex, který potřebujete a po kterém toužíte. A pokud se chcete naladit na auru osoby před vámi? Zhluboka se nadechněte, nalaďte se do atmosféry, kterou vyzařuje. Někdy budete možná překvapeni, protože budete sedět ve vinárně, která je vymalovaná do červena, ale vy najednou cítíte modře. S trochou cvičení je snadné se naladit a zapnout svou sexuální auru.

     

     

    Jaká barva vlasů je in letos? Tahle! Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvou vlasů letošního roku je "blorange". Komu bude slušet? • Ladislav Novák/bpž

     

  • 2.

    Červená sexuální aura

    3394679:gallery:true:true

     

    Vidíte červenou barvu kolem sebe nebo svého milence? Sexuální atmosféra je v tom případě velmi zemitá a naprosto výmluvná. Vaše sexuální energie vychází ze středu vašeho těla, což znamená, že jste odvážně horká a přitahujete podvědomě sexuální aktivity. Na princezny se ve vašem případě nehraje, vaše sexualita je doslova znakem vaší osobnosti. Možná byste měla být trošku opatrnější, aby se k vám nedostali agresivní dravci. Červená aura znamená, že je čas na pot a na vášeň. Přemýšlíte, že byste byla nahá nebo si to rozdala v zadní části auta, tahala partnera za vlasy a olizovala ho? Ano, červená barva symbolizuje tělesnost, smyslnost, vitalitu, ale taky agresi a silné ego. Takže si všechny vaše sny klidně splňte. Mít červenou auru znamená, že moc dobře víte, co se vám líbí a nebojíte se to získat.

     

     

  • 3.

    Oranžová sexuální aura

    3394683:gallery:true:true

     

    Oranžová je barva vaší druhé čakry. Vaší pánve. Symbol smyslnosti. Pokud vyzařujete tuhle barvu (nebo váš partner), budete přirozeně intuitivní, ale taky hodně sexuálně naladění. Na rozdíl od červené barvy ale lidé, u nichž převažuje oranžová, vytvářejí sexuální vztahy na mnohem jemnější úrovni. Symbolizuje lásku spojenou s vroucími city a touhami. Vám imponují pomalu se pohupující se boky, jemné svádění, červené víno a smyslná koupel. Udělejte si čas a nebojte se jít hluboko. Orgasmy pak budou jako když se země otřásá! Buďte pokorní, uvolněte se a zažijete neskonalé potěšení a vzrušení.

  • 4.

    Žlutá sexuální aura

    3394685:gallery:true:true

     

    Lidé s převahou v žluté auře mívají dobrý organizační talent a jsou disciplinovaní. Velmi často se dokážou nadchnout, ale jsou velmi proměnliví. Cítíte se dnes špatně? Chcete a toužíte vládnout a držet pevně všechno ve svých rukách? Buďte nahoře, metaforicky i fyzicky. Žlutá barva aury je ta barva, která říká, že když něco chcete v posteli získat, dostanete to. Chcete se cítit jako rocková hvězda, pokud jde o sex? Bez problémů to dostanete, měkké a jemné milování není váš styl, pokud vyzařujete žlutou.

     

  • 5.

    Zelená sexuální aura

    3394684:gallery:true:true

     

    Zelená je barvou klidu a uzdravování, je taky barvou oddanosti a míru. Když je vaše aura zabarvená do zelena, ujistěte se, že je váš partner šťastný. Držte mu hlavu, vezměte mu nohy a hlaďte je. Vy jste raději (nebo byste raději byl) v dárcovské pozici než přijímací. Vaše zaměření je spíše na emoce, na lásku a náklonnost, nikoli na sex. Vy milujete lásku. Lidé se zelenou aurou mají sklon mít oči jen pro krásu a hodně je pro ně důležitý vzhled, oblečení, domov a všechny praktické věci. Zelená barva symbolizuje bezpečí, stabilitu a rovnováhu. Pokud se rozhodnete mít sex s někým, kdo má zelenou sexuální auru, buďte opatrní, jsou totiž obecně extrémně vnímaví k podrazům.

  • 6.

    Modrá sexuální aura

    3394682:gallery:true:true

     

    Modrá barva symbolizuje lidi, kteří jsou rodilí mluvčí a také hledači cesty. Jsou většinou oddaní ideálům, a někdy ovšem bývají svárliví. Modré aury patří k nejvzácnějším a vědci se domnívají, že ti, kteří jsou obklopení modrou aurou, jsou ve skutečnosti mistři komunikace s vesmírem. Dokážou vyjádřit emoce vůči druhým tak, jak to ostatní nedokážou – ať už jde o letmá dotyk, který hovoří za tisíc slov, nebo úsměv očima, který okamžitě zachytí srdce. Lidé s modrou sexuální aurou jsou také vysoce intelektuální, respektují hranice a nepřekročí je. Věrnost je pro ně důležitá, ale klíčem k jejich srdci je ve finále komunikace. Sex není ani tak podstatný, vzrušující je ten proces, který vede k sexu. To je váš ideální sexuální zážitek – cesta k němu je víc než sex samotný.

     

  • 7.

    Indigová sexuální aura

    3559505:gallery:true:true

     

    To je oblast tzv. třetího oka. Fantazie. Touha být v souladu s vysněným životem. Aura takového člověka je naplněná odvahou a množstvím snů a tužeb. Chcete si hrát, a to i v posteli. Je to ale všechno o vaší mysli. Dokážete doslovně myslet na to, jak se ocitnete v posteli se svým partnerem, až bude vaše mysl doslova během sexu zaneprázdněná. Milujete všechny podoby dobrodružství, pokud jde o sex. A jste ochotní se i obětovat, pokud jde o výsledek.

  • 8.

    Fialová sexuální aura

    3394680:gallery:true:true

     

    Máte-li fialovou sexuální auru, pak jste naladěni na extázi. Akt pro bohy. Sex je pro vás jako modlitba, když se nacházíte ve fialové zóně. S fialovou barvou dáváte přednost sexu, který se zbavuje veškerých norem a zanechává pocit ztráty dechu. Přesto vám to nestačí a budete chtít víc, budete toužit po tom, abyste se i v sexu dostali na vyšší úroveň. Při sexu vidíte padat hvězdy a prožene se kolem vás zemětřesení. Nic neděláte náhodně ani příležitostně, nic pro vás v sexu není špinavé. Je to všechno o spojení duší a o hloubce. Milujete naplno a vaše sexuální touhy mají vždycky jeden jediný záměr: vytvořit s tím druhým slavnostní rituál. Na rozdíl od červené aury klidně vynecháte všechny opravdu intimní detaily z vašeho sexuální aktu.

     

  • 9.

    Zlatá sexuální aura

     

    3559469:gallery:true:true

     

    Máte-li kolem sebe tuhle barvu, dalo by se to říct jednou větou: Udělám ti to jednou, ale nikdy na to nezapomeneš. Zlatá aura je atraktivní pro každého, protože prostě zlatá je víc než cokoli jiného. Zlatý člověk je ten, který má auru perfektně sladěnou se svou sexualitou a vyzařuje to z každého pohybu i dechu. Víte, jak se zabavit, a zvládnete i sex do dvou minut, ještě než dokončí pračka svůj cyklus nebo vypne trouba s nedělním obědem.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz