Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nela (17) je už rok nezvěstná: Zoufalá máma se o ni bojí, utekla s přítelem?

Autor: dce - 
4. září 2017
11:24

Za pár dní to bude přesně rok, co z domova odešla šestnáctiletá Nela. Od té doby od ní rodina nemá jedinou zprávu, nevědí, kde je ani proč odešla. Její zoufalá matka prosí o pomoc na sociálních sítích. 

"Prosím, pomozte při pátrání po mé dceři Nele Navrátilové. 21. 9. to bude rok, co zmizela, a dosud o ní nemáme žádné informace, které by vedly k jejímu nalezení. Moc vás všechny prosím, pomozte mi. Děkuji," zoufá si paní Gabriela na Facebooku.

Nela zmizela beze stopy a bez jediné zprávy nebo informace, kam jde. Brzy tomu bude již rok a její rodina stále není o nic blíž k jejímu nalezení.

Poslední příspěvek na jejím Facebooku prozrazuje ovšem mnohé. "Já chci ke své LÁSCE. Jen s ním je usínání ráj," psala 19. září. O dva dny později ještě sestře odpověděla na otázku "A kde seš?" slovy: "Kde asi."

Nelina rodina jejího přítele podle všeho podezřívala od začátku. Komentujícím na sociálních sítích radí, ať se na Nelin osud ptají právě jeho. "Mohl by konečně s pravdou ven," píše pan Ivo.

"On LŽE už od září a nemá zájem tu pravdu říct," tvrdí Nelina matka. Podaří se Nelu konečně najít?

Dnes již sedmnáctiletá dívka má hnědé vlasy po ramena. Měří 170 centimetrů. Pokud máte o dívce z okolí Brna jakékoliv informace, předejte je policii na lince 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání