„Jsem vegetariánka, nejím ani ryby. Málo solím, nekořením a pepř neznám vůbec,“ řekla Blesku kráska, která v Brdech v těchto dnech natáčí český akční sci-fi film v americké produkci Alpha Code. „Tady se o můj jídelníček ale starají vzorně. Nemohu si stěžovat, naopak, vaše polévky jsou fantastické,“ usmála se Denise s tím, že už okusila dýňovou, bramboračku a také bílou zelňačku. „Miluji krémové polévky a ty vy tady máte opravdu nejlepší,“ rozplývala se herečka. Majitel zámku Zbiroh Jaroslav Pácha je potěšen, že hvězda u něj nestrádá. „Madam Richards si zamilovala i sýry – blaťácké zlato, hermelín a slovenské korbáčiky,“ prozradil Blesku.

Zázračný lék

České dobroty si dopřává v poněkud nezvyklém režimu. „Z placu se vracíme kolem třetí ráno, takže snídáme v poledne, večer obědváme a ve tři ráno večeříme,“ popsala Denise svůj režim u nás. Co se ale krásce ze slunné Kalifornie zajídá, jsou noční teploty v brdských lesích. Už se taky nastudila! „Dali mi ale ochutnat vaši medicínu, která prý všechny tyto neduhy vyléčí,“ usmívala se Richards a tak dvě minutky vzpomínala, jak se ta medicína jmenuje. „Slivovice!“ vyjekla nadšená, že si vzpomněla.

O Sheenovi ani slovo!

Denise Richards byla v letech 2002 až 2006 manželkou herce Charlieho Sheena (52), s nímž má dvě dcery. Denise s ním zažila peklo – pil, fetoval, podváděl ji, vyhrožoval jí zabitím a navrch vyšlo najevo, že je HIV pozitivní! Kdysi nejbohatší herec je švorc a ani alimenty (původně 1,25 mil., nyní 450 tisíc Kč měsíčně) neplatí. Proto je už na jeho jméno alergická. „I nám sdělila, že jakmile padne slovo Sheen, z tiskovky ihned odchází,“ varoval předem producent snímku Milan Friedrich.

VIDEO: Ex Bond Girl Denise Richards v Česku: Co si tu nejvíce zamilovala?

Video
Video se připravuje ...

Ex Bond Girl Denise Richards v Česku: Co si tu nejvíce zamilovala? FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií