Její tělo obdivují muži po celém světě, ono ovšem patří jen obránci reprezentujícímu malou zem ze středu Evropy. Kindl si sexy modelku a zpěvačku nabrnkl před čtyřmi lety, kdy ještě jako hráč Detroitu pobíral v NHL 40 milionů korun ročně.

Božskou Afërditu zahrnul luxusem, k narozeninám jí kupříkladu koupil bílé terénní porsche (dnes už řídí Ferrari GTC4 Lusso) a o prázdninách ji bral na exotické dovolené. Tenhle vztah ovšem nestojí na penězích!

Miss Kosovo 2011 s Kindlem zůstala i poté, co v zámoří – naposledy byl parťákem Jaromíra Jágra na Floridě – po vleklých zraněních skončil a zakotvil v extraligové Plzni. Ba co víc, právě se zasnoubili! 

Rodák ze Šumperka svou krásku ve čtvrtek vzal do luxusního hotelu Four Seasons u Karlova mostu. Povečeřili lanýže, a pak si ji dovedl na svíčkami nasvícenou terasu, kde způsobně poklekl a vytasil se s prstýnkem! „Řekla ano!“ chlubil se pak na Instagramu. Noc strávili v apartmá, jehož podlahu nechal vysypat růžovými květy!

Krátká známost 

Pro slavného hollywoodského hřebce Leonarda DiCapria byla patrně Afërdita, která s rodinou žije v Americe už od svých 12 let, pouhým korálkem na šňůrce krásek, jež v životě dobyl. Vidět spolu byli několikrát zkraje roku 2013 v Miami, ona ale vztah s ním nikdy nepřiznala. „Vídáme se, ale jen jako přátelé,“ prohlásila tenkrát.

Jakub Kindl

  • Hokejový obránce (191 cm/98 kg) s 351 starty v NHL za Detroit a Floridu.
  • V zámoří si hokejem vydělal cca 315 milionů korun.
  • Česko reprezentoval mj. na MS 2014 (4. místo).

VIDEO: Modelka Kendall Jenner natočila video o tom, jak se líčí.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Kendall Jenner natočila video o tom, jak se líčí Vogue

Fotogalerie
18 fotografií