Půvabné hasičky stály často před objektivem úplně poprvé, ale nezvyklý úkol zvládly se ctí. Fotografovi Janu Tůmovi pózovaly jako profesionálky a ukázaly svá svůdná těla. Ostych jim ostatně pomáhal překonávat i Hasič roku 2017 Pavel Andráško.

„Byla to velká zkušenost, něco nového. Nebylo to úplně příjemné, styděla jsem se ze začátku hodně, přiznala cudně vítězka soutěže Miss Hasička 2017 Nikola Kumpanová. „Myslím, že to dopadlo skvěle, je to sexy, svůdné tak akorát. Dál bych určitě nešla. Nahá bych nefotila,“ dodala studentka Obchodní akademie v Senici na Slovensku.

Krásná brunetka vysoká 170 centimetrů se ve formě udržuje i díky tanci, kterému se věnuje už jedenáct let. Je ale hlavně dobrovolnou hasičkou a velmi ráda prý jezdí na soutěže. „Je to úžasný adrenalin, moc mě baví trávit čas s našimi hasičkami,“ dodala půvabná brunetka.

Spolu s dalšími krásnými kolegyněmi Nikola přišla kalendář i pokřtít do pražského klubu Theatro. Rolí kmotrů se zhostili zpěvák Václav Noid Bárta (37), který byl u zrodu soutěže, a modelka Kateřina Průšová (34), která během soutěže pomáhala finalistům a finalistkám a učila je chodit po mole. „Kalendář dnes vidím poprvé a moc se mi líbí. Je sexy, ale ne vulgární. Holky na fotkách vypadají nádherně,“ radovala se Miss České republiky 2002.

Slavnostní večer, který moderoval Libor Bouček (37), si nenechaly ujít ani další slavné osobnosti, například Petra Svoboda (35), Marian Vojtko (44), Taťána Makarenko (28), Jana Adamcová(45), Kateřina Votavová (31) či Martina Gavriely (39) s dětmi Jessicou a Tondou. Se sedmiměsíčním těhotenským bříškem pak dorazila také zpěvačka z muzikálu Dětí ráje Petra Peterová (31).

VIDEO:  Tohle jsou nejkrásnější hasička a hasič Česka a Slovenska! Podívejte se!

Video
Video se připravuje ...

Tohle jsou nejkrásnější hasička a hasič Česka a Slovenska! Podívejte se! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
28 fotografií