„Dohromady to byly dva natáčecí dny. Jeden se točilo, jak přijíždím autobusem, a druhý den můj dialog v křesle s vyšetřovateli,“ potvrdila deníku Aha! herečka Jelena Juklová. Kvůli těmto záběrům musela sedět dlouhé hodiny v maskérně. Bylo totiž třeba, aby jí vytvořili na rukách a obličeji jizvy. Ani jedna scéna se však v seriálu nakonec neobjevila. „Mrzí mě to, ale co se dá dělat. Prostě to nevyšlo,“ posteskla si Jelena. 

„Scény s herečkou Jelenou Juklovou byly ze seriálu vystřižené ze dvou důvodů. Za prvé bychom se nevešli do předepsané stopáže a za druhé jsme nakonec došli k závěru, že děj okolo její postavy by jen narušil pozornost od hlavní dějové linky,“ vysvětlil režisér seriálu Tomáš Bařina (43).

Nedostatkem práce ale Jelena ani tak netrpí. Naplno se věnuje divadlu. „Hraju hlavně v pražském Divadle v Celetné. Ale další pidirole se teď před kamerou zase rýsuje,“ řekla Aha! herečka, která celý svůj život věnovala především divadlu.

„Jen v Činoherním klubu se kolem mě vystřídaly takové osobnosti jako Jirka Bartoška, Karel Heřmánek, Jan Hrušínský a další. Zažila jsem tam dost hezké období, protože tenkrát jsme neměli děti a hráli jsme od rána do noci,“ prozradila v jednom z rozhovorů.

Osminásobná babička Jířa, která v Holkách z porcelánu hledá otce své holčičky podle tkaniček od bot, má v soukromí dnes už dospělé syny-dvojčata a dceru. Děti jí taky dodnes dělají největší radost. „Jsem už osminásobná babička,“ prozradila s nadšením a svým typickým smíchem.

VIDEO: Thriller Vzteklina s Kryštofem Hádkem

Video
Video se připravuje ...

Thriller Vzteklina s Kryštofem Hádkem Česká televize

Fotogalerie
26 fotografií